Описание
Производител: inSPORTline
Модел: ProfiGym N50


Описание:

inSPORTline комбиниран уред ProfiGym N50 е качествен мултифункционален силов уред за тренировки в домашни условия на всички основни мускулни групи. Фитнес уреда предлага възможност за извършване на 100 различни упражнения и така да натоварите цялото тяло. inSPORTline ProfiGym N50 е изработен от здрава стоманена конструкция от кръгъл профил с диаметър 76 мм, което допринася за голямата стабилност и сигурност на уреда.

За тренировка на мускулите на ръцете и гърба можете да използвате годният скрипец, за тренировка на краката можете да използвате модула за крака, а долният скрипец за извършване на гребане. Фитнес уреда предлага и възможност за трениране на гръдните мускули.

Основното предимство на този комбиниран фитнес уред е лежанката с която възможността от извършване на различни упражнения значително нараства. Освен това inSPORTline комбиниран уред ProfiGym N50 дава възможност за сгъване и така да се пести място, когато уреда не се използва.

inSPORTline комбиниран уред ProfiGym N50 разполага с мека седалка и облегалка с дебелина на тапицерията 45 мм, като облегалката се регулира до хоризонтално положение, можете да регулирате и височината на стойките за лоста. Уредът е оборудван с найлонови ролки, омекотени, анатомични седалки и облегалки, омекотяващи ролки от пяна, ръкохватки с не-плъзгащо се покритие. Стоманеният кабел, покрит с найлон осигурява плавното и тихо движение при тренировка. Можете да ползвате тежести с диаметър на отвора 30 мм, като стойките за тежести са с товароносимост до 80 килограма.

Функции:
  • Пеперуда с опора за гърба
  • Бенч преса
  • Пеперуда опора за гърба с гърдите
  • Натиск от седнало положение с опора на гърба
  • Горен скрипец за изтегляне с широк хват
  • Горен скрипец за изтегляне с тесен хват
  • Долен скрипец (гребане симулация)
  • Долен скрипец за бицепс упражнения
  • Издърпване от седящо положение

Продукт известен още и като ProfiGym N 50, ProfiGymN50
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^