Garmin nuvi 68LMT GPS навигация

Garmin nuvi 68LMT GPS навигация

Този продукт не присъства сред предлаганите от партньорите ни.
Разгледайте изброените по-долу.
Последно известна цена (24.03.2017): 457,01 лв

Още интересни продукти

Описание
Бюджетна серия навигация за вашата кола
Лесна за използване специализирана сателитна навигация с 6 инчов двойно ориентиран дисплей
Предварително инсталирана карта на Европа с доживотно обновяване1 и трафик информация2
Garmin Real Directions ви направлява като приятел, използвайки забележителности и светофари (към момента не се предлага на български език)
Намерете нови и популярни ресторанти, магазини и други с Foursquare
Direct Access улеснява навигирането до по-трудни дестинации, като молове и летища
За да видите интерактивно демо меню на nüvi 68LMТ натиснете тук.

Всеотдаен, лесен за използване при навигиране
nüvi 68LMТ разполага със стилен и ярък 6.0-инчов дисплей с двойна ориентация, за използване в хоризонтално или вертикално положение. Той е лесен за използване GPS навигатор, който ви помага да стигнете от точка А до точка Б.

Безплатна доживотна актуализация на картата
Пътищата се променят. Фирми се отварят и затварят. 68LM ви дава възможност да запазите вашето устройство в крак с времето с най-новите карти¹, които Garmin може да предложи, без никакви такси. Актуализации на картата също съдържат опресняване на интересните точки (POI), така че вашето nüvi може да даде резултати, които са по-актуални и имат по-голяма точност. С по-висока детайлност по пътищата и повече интересни точки, новите карти биха могли да бъдат по-големи по размер. В резултат на това обновяване на карти може да изисква microSD карта (продава се отделно).

Garmin трафик
nüvi 68LMТ разполага с Garmin трафик, за да ви помогне да спестите време докато се движите. С трафика на Garmin, информацията остава на екрана през цялото време. Появяват се предупреждения за трафика директно на вашата карта заедно с гласови съобщения. Garmin трафик може да даде подробности за ситуацията, например колко минути закъснение да се очаква и ако се налагат заобикаляния. Можете да получите потвърждение, дали използвате или не най-бързия маршрут. Lifetime трафик информацията2 дава право на nüvi 68LMТ да получават безплатно информация за трафика за полезния си живот, без реклами и без абонаментни такси. Garmin трафик се доставя направо на вашия nüvi - без необходимост от смартфон.

Garmin Real Directions

nüvi 68LMТ предефинира "завой-по-завой" упътването с Garmin Real Directions. Лесен начин за разбиране на посоките на движение, ръководейки ви като приятел, като се използват разпознаваеми забележителности, сгради и светофари. Без повече стрес опитвайки се да четете имената на улиците. Вместо това, ще чуете ясни насоки, като "Завийте наляво след бензиностанцията. '' Към момента не се предлага на български език.

Foursquare добавя милиони нови интересни точки

nüvi 68LMТ прави лесно намерането на адреси и милиони POIs (интересни точки) - това са предприятия, магазини, заведения или други дестинации. Нашата POI база данни включва също точна, подходяща информация, получена от Foursquare. Сега, когато търсите, най-подходящият Foursquare резултат се появява в горната част на списъка. Това е един лесен начин за откриване на нови и популярни ресторанти, магазини и др.

Намерете точното място, до което искате да отидете

Функцията Direct Access улеснява навигирането до сложни дестинации, като летища и търговски центрове. Когато навигирате до мола, Direct Access дава допълнителна информация за местоположението за конкретни магазини вътре. Например, "Пристигане в Woodfield Mall. Anthropologie е вътре, на горното ниво. " Direct Access дори навигира в паркинги.

Навигирайте с лекота през сложни кръстовища
nüvi 68LMТ има лентов асистент с визуализация на кръстовищата, като показва предстоящи кръстовища и използва ярко оцветени стрелки, за да покаже вашата препоръчителната лента.

По-лесно търсене, по-бързо намиране
nüvi 68LMТ има поле за търсене, което прави лесно да намерите адреси и милиони интересни точки, само на едно място. Сега просто поставете категория (като "пица"), цял адрес ("123 East Road, Anytown") или подходящо име ("Старбъкс") и навигацията nüvi 68LMT бързо връща резултатите.

Повече информация на вашата карта
Няма нужда да търсите трудни за разчитане или несъществуващи знаци; с един поглед към nüvi 68LMТ, ще видите текущата улица. nüvi 68LMT показва също ограниченията на скоростта, текущата скорост и очакваното време на пристигане.

С функцията напред, лесно можете да намерите места, които искате - като ресторанти, бензиностанции, банкомати и магазини- без да излизате от картата. Най-хубавото е, че функцията е персонализируема, така че винаги да се знае местоположението на любимите дестинации по маршрут.

Можете да получите достъп какво пртедстои напред и друга полезна информация от панела с инструменти на картата. Удобно останете на екрана на картата и все още намерете места напред, промените силата на звука и др.

Предупреждения за училищни зони
nüvi 68LMТ издава звуков сигнал и показва на екрана предупреждение, когато наближите училищна зона. Ограничението за скоростта също се променя, за да отрази максималната скорост за училищната зона.

Добавете безжична камера за задно виждане
За пълно навигационно решение, сдвоете nüvi 68LMТ с BC 30 безжична камера за задно виждане (продава се отделно. Професионална инсталация се препоръчва). Веднъж свързана, лесно можете да видите, превозни средства, пешеходци и други пречки, директно на дисплея, докато се движите назад.

Едно спиране за управление на устройството
Използвайте Garmin Express, за да поддържате вашето nüvi актуално. Garmin Express прави лесно актуализирането на карти и софтуер, трансфера на любими точки от и в устройството, както и инсталирането на безплатни персонализирани автомобили и гласове.

Физически данни и характеристики
Размери (ШxВxД): 16.8 x 9.4 x 2.1 cm
Размери на дисплея (ШxВ): 6.0" диагонал (15.4 cm)
Резолюция на дисплея (ШxВ): 800 x 480 пиксела
Тип на дисплея: WVGA цветен TFT с бяла подсветка
Тегло: 244 гр.
Батерия: презарежда ща се литиево-йонна
Живот на батерията: до 1 час
Водоустойчивост: не
Високо-чувствителе Продукт известен още и като nuvi 68 LMT, nuvi68LMT
Мнения

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^