Още подобни стоки от най-популярните

Още стоки марка Square Enix: Square Enix Игри програми

Описание
ПлатформаPlaystation 4

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Изкусният крадец Гарет (Garrett) излиза от сенките на Града. На това опасно място, където стражата на Барона сее страх и потисничество, уменията му са единственото, на което може да разчита. Дори най-предпазливите граждани и най-добре охраняваните им притежания не са в безопасност, когато той е наблизо. С избухването на въстание в Града Гарет се озовава заплетен в непрекъснато разрастващ се конфликт. Предвождани от Орайън (Orion) - гласът на народа, тиранизираните граждани ще направят всичко по силите си, за да си отвоюват Града от хватката на Барона. Революцията е неизбежна. Ако Гарет не се намеси, улиците ще се облеят в кръв и Градът ще бъде разкъсан.

Вие сте изкусния крадец Гарет: влезте в ролята на Гарет - мрачен и самотен крадец с ненадминати умения. Най-дръзките обири, най-недостъпната плячка, най-добре пазените тайни: нищо не е извън възможностите ви!
Градът е във ваши ръце: Изследвайте измъчения Град от сенчестите му задни улички до височините на покривите. Промъквайте се в къщите на богаташите, прониквайте в най-добре охраняваните имения и се спотаявайте на всеки мрачен ъгъл… незабележим и недосегаем.
Изберете подход: Използвайте арсенала на Гарет, за да поваляте охраната с палка, като изстреляте някоя от многото видове стрелички или като използвате новопридобитите му фокус способности, за да манипулирате околната среда и да надхитрявате противниците. Какъв тип крадец ще бъдете?
Увлекателна по неповторим начин: слейте се със света благодарение на революционните визуални елементи и на наистина осезаемото и реалистично преживяване от първо лице. Като се възползва от невероятните технически възможности на платформите от следващо поколение, THIEF ви дава възможност да се потопите в атмосферата на играта чрез гледки, звуци и изкуствен интелект.
. hoverTable
width:100%;
font-family: verdana, arial, sans-serif;
font-size:10px;
border-collapse:collapse;

. hoverTable td
padding:7px; border:#ffffff 1px solid;

/* Define the default color for all the table rows */
. hoverTable tr
background: #cccccc;

/* Define the hover highlight color for the table row */
. hoverTable tr:hover
background-color: #ffffff;

Изисквания Продукт известен още и като Thief PS 4, ThiefPS4, Thief (PS 4)
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^