Gigaset CX610 ISDN

Gigaset CX610 ISDN

Този продукт не присъства сред предлаганите от партньорите ни.
Разгледайте изброените по-долу.
Последно известна цена (20.10.2018): 193,50 лв

Още подобни стоки от най-популярните

Още стоки марка Gigaset: Gigaset Интернет телефони

Описание
Безжичен DECT телефон Gigaset CX610 ISDN е стилен безжичен ISDN DECT телефон с голям TFT цветен дисплей и брилянтно качество на звука. Вграден бейбифон за мониторинг, чрез задаване на ниво на шум. Регистрация на до десет ISDN номера.

Надежден (ISDN) телефон, приспособен да отговаря на ежедневните семейни нужди.
От какво се нуждаят всички семейства - телефон, създаден да задоволи техните нужди. Решението: Gigaset CX610 ISDN с ISDN връзка и функции, които сближават членовете на семейството. Родителите могат да настроят бързо повикване, което прави лесно набирането на номер само с натискането на един бутон. Големият, цветен дисплей на телефона осигурява лесно четене. Семействата остават необезпокоявани от неизвестни обаждащи се благодарение на функцията за блокиране на скрити номера. Вградената в телефона функция "бебефон" (room monitoring) набира вашия номер при превишаване на предварително зададено ниво на шум. Също така, ISDN телефонната връзка ви позволява да се регистрират до 10 различни телефонни номера на Gigaset CX610 ISDN. ECO Mode Plus функцията пести енергия и средства.

За всички членове на семейството
Gigaset CX610 ISDN предлага набор от функции, специално създадени за детските нужди. Функцията за директно обаждане ви позволява да настроите определен бутон, посредством чието натискане да се свържете с предварително определен номер, което е изключително удобно за малки деца и подрастващи. Анонимните номера могат да бъдат блокирани, не нарушавайки семейното спокойствие. Ако имате бебе, може да използвате функцията за наглаждане на деца, докато сте в друга стая или извън дома. Въведете даден номер, с който да се свърже автоматично, и Gigaset CX610 ISDN ще го направи веднага щом определено ниво на шум бъде достигнато. Няма значение дали линията е външна, или вътрешна. С ISDN телефонна линия Gigaset CX610 ISDN поддържа до 10 различни номера, регистрирани на едно устройство.

Брилянтно качество на звука
Благодарение на HSP технологията всеки глас достига до вас с брилянтно качество. Дори при активирана функция „Свободни ръце, която позволява лесно извършване на няколко паралелни задачи, говорейки по Gigaset CX610 ISDN.

Разговорите са изключително лесни
Всеки член на семейството ви може да се наслади на лесния за използване Gigaset CX610 ISDN. Дългата издръжливост на батерията (до 12 часа в режим на разговор и до 185 часа в режим на готовност) ви позволя да говорите, колкото дълго пожелаете. Големият, цветен TFT дисплей е снабден с модерен интерфейс и голям шрифт, позволяващ лесна навигация. Веднага можете да разпознаете кой се обажда, само чувайки мелодията, тъй като можете да настроите до 6 VIP групи да звънят с различни мелодии. С Gigaset CX610 ISDN можете да пращате кратки съобщения (до 612 символа)2.

Персонализирайте настройките
С Gigaset CX610 ISDN можете да нагласите така настройките, че да отговарят на специфичните нужди на семейството ви. Добавете допълнителни до 6 слушалки, за по-голямо удобство. ISDN предоставя възможността Gigaset CX610 ISDN да поддържа до 10 различни номера, регистрирани към едно устройство. Говорете с повече от едни човек (до трима) едновременно с функцията за конферентни разговори.

ECO DECT: С грижа за околната среда1
Енергоспестяващото захранване на Gigaset CX610 ISDN консумира по-малко електричество3, което го превръща в щадящо околната среда, а и портфейла ви, устройство. Като всички безжични Gigaset телефони, и този намалява силата на излъчване между слушалката и базата в зависимост от разстоянието. Можете също така да намалите силата на излъчване на базата с 80%4 – просто изберете ECO Mode. Допълнително към това, ECO Mode Plus5 изключва силата на излъчване, когато телефонът не се използва.

С всички функции, създадени за улеснение както на родителите, така и на децата, не е учудващо, че Gigaset CX610 ISDN е предпочитаният семеен телефон.

1 DECT излъчването е изключено, когато слушалката е в режим на готовност – когато всичките регистрирани слушалки поддържат ECO Mode Plus.
2 В зависимост от страната, мрежата и доставчика
3 В сравнение с конвенционална Gigaset база
4 Отнася се за всички регистрирани слушалки, когато ECO Mode е активиран, но не и за обикновените безжични телефони
5 DECT излъчването е изключено за всички регистрирани слушалки, ако всичките поддържат ECO Mode Plus.

Вид телефон:

ISDN
Дисплей:

Да
Тип на дисплей:

Шестредов, цветен
Резолюция на екрана:

128 х 160
Осветяване на дисплей:

Да
Технически
ECO DECT:

Да
ECO режим - без радиация:

Да
Криптиране на връзката:

Да
Регистриране на до:

6 слушалки към една база
Обхват при външно / вътрешно ползване:

300 / 50 метра
Възможност за монтаж на стена:

Да
Функции
Идентификация на повикването:

Да
Идентификация на повикване със снимка:

Да
Вътрешни разговори:

Да
Трансфер на разговори:

Да
Адресна книга - брой позиции:

150
Синхронизация на адресната книга:

Да
Идентификация за обхват:

Да
Функция "Свободни ръце":

Да
Функция HDSP на слушалката:

Да
Функция HSP за брилянтен звук:

Да
Икона за пропуснати повиквания:

Да
Списък на последно набрани номера:

20
Брояч за времетраене на разговора:

Да
Функция "Room monitoring":

Да

Захранване
Вид захранване:

Батерии
Тип батерии:

ААА
Идентификация за заряд на батерията:

Да
Режим на разговор:

12 часа
Режим на готовност:

180 часа
Размери
Размер на слушалката:

149 x 49 x 27.5 (В х Ш х Д) в мм
Размер на базата:

43.5 x 106 x 112 (В х Ш х Д) в мм Продукт известен още и като CX 610 ISDN, CX610ISDN
Мнения

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.