Камини TAGU

(4 продукта)

Искате топлата атмосфера на камината в дома си, но не знаете как да се справите с димоотвода?... Покажи повече

Най-важните аспекти

Цена
Употреба и контрол
Тип
Дизайн

Други важни параметри

Разход на гориво

Новости, за които непременно трябва да знаете

Някои хора искат да усетят истинска топлина на камина в дома си, други харесват повече гледката. Чрез динамична терморегулация можете да използвате камината само за стил и естетика, а не за отопление. Например, добавянето на кухня с камина може да я направи страхотно място за срещи, и може би не искате да отоплявате помещение, където и без това е по-топло. С динамично отопление можете да гарантирате, че камината не отделя твърде много топлина.

В днешно време електрическите камини могат да придадат модерна външност на всяко помещение от вашия дом. Технологиите се подобриха и придават значително по-реалистичен външния вид на изкуствените пламъци. Електрическите камини са чудесен вариант за тези с ограничени възможности, примерно за живущите в кооперации без комин. Тези видове камини също са най-рентабилните и се предлагат в различни дизайни и стилове, за да паснат на всяка стая в къщата. За електрически уреди можете също отделно да изберете, дали да включите отоплението - така че ще можете да се насладите на красотата от шарената игра на огъня, без да прегрявате помещението.

Гъвкавата димоотводна система Ви позволява да поставите камина в помещения, които по начало не биха позволили това поради организацията на водопровода, гредите и подпорните колони. Гъвкавите димоотводи изискват много по-малко монтаж от типичния комин за камината, като същевременно отговарят на стандартите, тъй като осигуряват безопасен начин на вентилация. Тази система също може да бъде по-евтин начин за инсталиране на камина, тъй изисква значително опростено оборудване и монтаж.

880,00 лв
electricsun.de
Подробно
880,00 лв
electricsun.de
Подробно
880,00 лв
electricsun.de
Подробно

Pъководство за пазаруване на Камини

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.