XD карти памет

(0 продукта)
Скоростен клас
UHS скоростен клас
Клас на видео скорост

Въпреки че картите с памет са миниатюрни по размер, те могат да съхраняват до 1TB данни. Научете... Покажи повече

Параметри

Капацитет
Днес най-често срещаните размери на карти с памет са между 16 и 128 GB. Има обаче и карти с капацитет от 512 GB и 1 TB. Очевидно колкото по-голям е капацитетът, толкова повече данни може да съхранява картата памет. Въпреки това, когато избирате, имайте предвид и максималния размер, поддържан от устройството.

Форматът на картата с памет определя нейния максимален капацитет:
SD / microSD: > 2 GB (вече почти не се използва и предлага)
SDHC / microSDHC: > 32 GB
SDXC / microSDXC: > 2 TB

Скоростен клас
Числото, изписано в недовършен кръг върху картата с памет, обикновено показва класа на скорост (предаване на данни). На пазара ще намерите по-малък брой карти от клас 4 и клас 6 с минимална скорост на запис съответно 4 и 6 MB/s. Очаквана, по-голямата част от картите имат маркировка клас 10, което съответства на скорост на запис от най-малко 10 MB / s.

За картите с памет може да видите допълнителни маркировки UHS U1, карта с такова обозначение може да достигне скорост до 100 MB / s. UHS U3 картите имат добавен и втори ред контакти, така че да могат да записват до 300 MB/s на съвместимите устройства. Такива бързи карти са особено необходими при правене на 4K видеоклипове с битрейт от стотици MB/s.

Мин. Трансфер на данни Скоростен клас UHS скоростен клас Видео клас За какво е подходящ?
2 MB/s клас 2 - - SD видео запис
4 MB/s 4 клас - - HD видео запис
6 MB/s 6 клас - V6 HD видео запис
10 MB/s 10 клас U1 V10 Full HD видео запис
30 MB/s - U3 V30 -
60 MB/s - - V60 -
90 MB/s - - V90 -


Няма такъв продукт.

Pъководство за пазаруване на Карти памет

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.