Fujitsu ASYB18LDC Климатици

Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още подобни стоки от най-популярните

Още стоки марка Fujitsu: Fujitsu Климатици

Описание
ТипСтенен сплит
Инвертор Да

Охлаждане

Ефективност при охлажданеB
Максимална мощност на охлаждане3 кВт

Отопление

Ефективност при отоплениеA
Максимална мощност на отопление3.6 кВт

Размери

Ширина (вътр. тяло)79 см
Височина (вътр. тяло)28.3 см
Дълбочина (вътр. тяло)23 см
Тегло (вътр. тяло)10 кг
Ширина (външно тяло)79 см
Височина (външно тяло)54 см
Дълбочина (външно тяло)29 см
Тегло (външно тяло)40 кг

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

-Оригинална почистваща въздушна плазма-почиства ефективно въздуха в стаята. Частиците на прахта се събирани старателно от електростатичен филтър и миризмата е подтисната и разложена от многобройни йони. Плазменият модул е с ниско аeродинамично съпротивление, сравнен с използваните досега филтри и ефективността на почистване е голяма. Праховите частици, наелектризирани отрицателно от филтъра генериращ йони се улавят от електростатичния и активен дезинфектиращ и дезодориращ филтър. Миризми, като от цигарен дим, ц ветен прашец, домашен прах, кухненски боклук, човешкото тяло и от домашни животни се премахват чрез разлагане от генерирания озон. -Вътрешното изсушаване на топлообменника предотвратява образуването на бактерии и лоша миризма. -Този модел е снабден с вътрешна изсушаваща функция. След като се изключи климатизатора започва операция по изсушаване вътре в него.

Плазмен въздухопречиствател, бързо премахващ малки частици прах и миризма. Събира мръсотия като животинска козина и пърхот, домашен прах, цигарен дим, ларви, почвени спори, полени. Поглъща миризми като цигарен дим, животински миризми, други неприятни миризми. Функцията за вътрешно изсушаване спира развитието на плесенни гъбички и лоши миризми. По този начин се постига висока ефективност и въздухът винаги е чист.

Плазмен модул
Плазменият модул пречиства преминаващия през климатизатора въздух. Намалява съдържанието на прах, благодарение на статичното електричество. Преминавайки покрай силното електростатично поле, прахта се привлича и задържа в плазмения модул. За освежаването на въздуха, като неутрализира и премахва лошите миризми, се грижи генераторът на отрицателно заредени частици - аниони. В окомплектовката се съдържа освен плазменият модул и анти-бактериален филтър, който е със слабо въздушно съпротивление.

Събиране на: домашен прах/козина от домашни любимци/цигарен дим/полени/плесенни спори и други.
Абсорбиране на миризми от: цигарен дим/домашни любимци. кухненски миризми/пот и телесни миризми и други.

Вътрешно изсушаване и плазмен модул:
Този модул е снабден с функцията "вътрешно изсушаване". След спиране на климатизатора от дистанционното управление можете да стартирате тази функция. Плазменият модул се активира като елимнира насъбралите се бактерии и стерилизира вътрешността на тялото чрез генерирания озон и аниони.

Покрито с капчици
По време на работа е нормално да се събере конденз във вътрешното тяло. Този конденз е влага, която е благоприятна среда за развитие на бактерии.
След спиране на работа, стартирайте вътрешното изсушаване и стерилизиране на климатизатора, единствено чрез натискане на бутона COIL DRY на дистанционното управление.

Премахване на влага
Изсушаването трае около 15 минути.
"Вътрешното изсушаване" и "елиминиране на бактерии чрз озон" запазва вътрешността на климатизатора чиста и стерилна през цялото време. Ето защо климатизаторът е винаги чист и поддържа висока ефективност на работа.

Неутрализиране на бактериите
Стерилизиращото действие на озона е около 15 минути.

Тиха работа

Лесна поддръжка
Лесна поддръжка и винаги чисто. Пряк достъп до всеки компонент допринася за бърза и лесна профилактика. С едно движение може да се премахне лицевия панел.

Работа при ниски температури

Високата ефективност на компресора и новодобавените сензори за мониторинг на фреоновата температура правят възможно по-прецизния контрол и адекватна реакция на инверторната система, за да осигури нормална работа при ниски температури. Продукт известен още и като ASYB 18 LDC, ASYB 18LDC, ASYB18 LDC
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^