Nedis Ламинатор

(2 продукта)
 Филтри
Размер хартия
Максимална работна ширина
Максимален размер на фолиото

Благодарение на ламинирането плакатите, визитните картички и обикновената хартия могат... Покажи повече

Параметри

Формат
Изберете машината според размера на документа, който искате да ламинирате. Посоченият размер винаги е максималният размер - машината за ламиниране винаги може да се справи и с по-малки размери. А2 машини за ламиниране са рядкост.

А3 ламимнатори
А4 ламинатори

Някои устройства комбинират ламинатор и нож. Това Ви позволява да изрежете и редактирате документа според Вашите нужди преди ламиниране.

Скорост на ламиниране
Скоростта показва колко материал може да запечата машината за минута. Това е тясно свързано с броя на ролките в машината - ако има само една двойка, ламинирането е по-бавно и по-неточно. Затова по-високоскоростните машини обикновено имат два или три чифта ролки.

Максимална дебелина на филма
Стойността в микрони показва максималната дебелина на филма. Минималната дебелина е 125 микрона. По-скъпите машини могат да се справят с по-дебели филми от около 250 микрона, които обикновено се закрепват по-здраво.

до 125 микрона
175 микрона
над 250 микрона

Трябва да изберете правилното ламиниращо фолио и за Вашата машина. Обърнете специално внимание на правилния формат, дебелина и дизайн.

58,90 лв
lampite.bg
Подробно
88,90 лв
lampite.bg
Подробно

Pъководство за пазаруване на Ламинатор

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.