Rowenta маши за коса

(20 продукта)

Всяка дама с афинитет към екстравагантни прически трябва да си вземе маша, независимо дали... Покажи повече

Параметри

Мощност
Машите не изискват висока консумация на енергия, тяхната консумирана мощност обикновено е между 30 и 60 W.
Колкото повече настройки за скорост и температура има един уред, от толкова по-мощен двигател се нуждае. Машите с висока мощност са най-добри за поддържане на косата Ви здрава, защото колкото по-висока е мощността, толкова по-бързо можете да накъдрите косата си, така че тя да бъде по-малко увредена от топлината.

Материал
Турмалинови маши: Турмалинът излъчва отрицателни йони. Предотвратява изсушаването, така че този материал е особено подходящ за тънка коса.
Титаниеви маши: Титанът е най-лекият и издръжлив материал. Загрява бързо и равномерно и е подходящ за оформяне на гъста, непокорна коса.
Керамични маши: Керамиката е практичен компромис за всички типове коса. Нежен е към косата, загрява равномерно и бързо.
Тефлонови преси за коса: Тефлонът е много нежен и подходящ за всички типове коса.
Комбинирани маши: Съществуват титанов турмалин, керамичен турмалин или комбинирани устройства от керамика-титан, които съчетават предимствата на двата материала.

Диаметърът на машата
Тялото на машата може да бъде с различен диаметър и това определя размера на къдриците. С диаметър до 19 мм, машата може да се използва за създаване на букли и малки къдрици, като е подходяща и за къса коса. С по-големи диаметри (до 38 мм) можете да постигнете по-големи, по-рехави вълни. Диаметърът от 25 мм е средата, подходяща дори за напълно начинаещи.

Ергономичност и тегло
Дръжката трябва да пасва добре в ръката, затова обикновено е гумирана или е с друго покритие. Не се плъзга и е приятна за работа. L-образните маши са ергономично проектирани, за да бъдат лесни и удобни за използване и да избягват ненужното натоварване на ръката.
Добре е бутоните за управление и превключвателят да не са разположени директно в зоната за захващане, за да се избегне случайно превключване. Някои устройства също имат вградено заключване на температурата.

127,00 лв
notino.bg
Подробно
от 89,00 лв
5 оферти

Pъководство за пазаруване на Маша за коса

28,90 лв
electron.bg
Подробно
от 116,00 лв
4 оферти
92,30 лв
notino.bg
Подробно
от 46,00 лв
18 оферти
196,30 лв
notino.bg
Подробно
от 48,00 лв
3 оферти
221,60 лв
notino.bg
Подробно
от 105,00 лв
13 оферти
61,00 лв
ofisitebg.com
Подробно
59,99 лв
homeshop.bg
Подробно
105,00 лв
brosbg.com
Подробно
от 34,60 лв
2 оферти
от 54,99 лв
4 оферти
от 59,00 лв
5 оферти
105,30 лв
notino.bg
Подробно
от 49,00 лв
4 оферти
189,00 лв
technotrade.bg
Подробно
115,00 лв
copylik-bg.com
Подробно

Pъководство за пазаруване на Маша за коса

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.