Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
TREMOL FP01-KL с автоматичен нож е наследник на ZEKA FP03. Скоростта му на печат е по-висока. Увеличен е броя на артикулите във вътрешната база данни. Принтера е предназначен за работа в състава на компютърна касова система, изпълняваща функциите на Електронен Касов Апарат с Фискална Памет. Устройството е с Easy-Load механизъм, фискална памет, КЛЕН (Контролна Лента на Електронен Носител), вграден данъчен терминал с вътрешна антена и СИМ карта за свърване със сървърите на НАП. Събразен с последните законови изисквания според измененията на Наредба-18. Сертифициран със свидетелство #546 от 23.02. 2011г. ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ фискална памет:2000 записа
КЛЕН: SD карта за съхранение на информация за до 100 000 отпечатани бона, с възможност за четене иотпечатване на съдържанието й за избран период (по дати, по номера на блокове на Z отчети, по номера на бонове)и за цялата памет.
Данъчен терминал: вграден ДТ за дистанционна връзка с НАП, чрез използване на преносна мрежана мобилен оператор, по изградена за тази цел VPN мрежа. Съхранява данни за 2000 дневни финансовиотчета с нулиране.
часовник/календар: мин. 2500 часа без захранване
дисплей: външен
клавиатура: контролен панел с четири бутона за управление и светлинна индикация за готовностобща грешка и липса на хартия.
принтер: високоскоростен и безшумен Line Thermal принтер fujitsu 628MCL103/401 с разделителнаспособно ст 8 точки/mm (203dpi).
скорост: до 70 mm/s
символи на ред: до 32
захранване: външно импулсно захранване: AC 150-220V / 50Hz DC 7.5V 3.0A и/
опция: захранване с батерии 6V/ 2000 mAh
размери: 120 x 155 x 95 мм
опция: USB, Bluetooth
консумативи: термохартия 57мм; макс. диаметър 80мм ФУНКЦИОНАЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ департаменти:99 с програмируемо име /20 символа/ , цена и дан. група
данъчни групи: до 8 със забрана на последните 4
клиенти:база данни за 1000 клиента с програмируеми: име, адрес , МОЛ, БУЛСТАТ , ЗДДС №
оператори: работа с до 20 оператора със собствена парола
артикули: 1000 вътрешни и неограничен брой от база данни на приложната програма
плащания и валути: едно основно (В БРОЙ), 3 допълнителни и 1 валута
отчети:
- дневен финансов с и без нулиране с включени департаменти
- разширен дневен финансов с включен отчет по артикули
- по оператори
- отчет на артикулите от вътрешната база
- периодични детайлни и съкратени отчети на фискалната памет по номера и дати
- специален отчет на фискалната памет
- възможност за отпечатване на дневен отчет без нулиране и съкратен отчет на фискалната памет при автономен режим (без връзка с PC)
връзка с РС: комуникационен протокол за обмен на данни с PC, с възможност за работа с две скорости на обмен. Поддръжка на допълнителен протокол за обмен тип КАРАТ/ZEKA.
лого: до 10 сменяеми варианти BMP (384x80) B&W
Ако искате Вашият фискален принтер да бъде въведен в експлоатация, Моля попълнете заявлението за регистрация на ФП Продукт известен още и като FP 01 KL, FP01KL, FP01 KL, FP 01-KL
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^