Panasonic машинки за подстригване

(16 продукта)

Днес машинките за подстригване на брада и коса са сред основни козметични уреди за лична... Покажи повече

Параметри

Тип захранване
Видът захранване влияе върху преносимостта и лекотата на използване. Устройството е по-лесно за работа без кабел, но батерията трябва да се зарежда редовно. С комбинирания модел можете да превключвате между режим на батерия и директно свързване към електрическата мрежа.
Акумулатор - зареждане през поставката, безжична работа
Батерия и мрежа - работи както с батерия, така и с мрежова връзка
Електрическа мрежа - само през мрежа
Батерия - Работи с AA батерии

За някои по-евтини модели комбинирани тримери, имайте предвид, че батерията може да се разреди с течение на времето и че уредът трябва винаги да е свързан за максимална производителност. А за акумулаторните тримери това предупреждение важи още повече.

Брой приставки/глави
Това е най-важно за тези, които купуват комбинирано устройство или обичат да експериментират с дължината и стила на своята брада и друго окосмяване. Преди да купите, проверете доколко устройството прави възможна такава креативност.
Когато в комплекта има 11 или повече приставки, обикновено можете да очаквате да използвате машината както за цялото тяло, така и за главата. Може също така частично да замени бръсначката.

Време за работа
Животът на батерията е особено важен за тези, които използват устройството, когато пътуват, например, където може да няма електрически контакт. Помислете и за домашна употреба - ако машината работи само с батерии, си заслужава да изберете такава с по-дълго време на работа.

от 140,40 лв
7 оферти
419,99 лв
emagazinche.com
Подробно

Pъководство за пазаруване на Машинки за подстригване

от 76,44 лв
13 оферти
от 95,76 лв
8 оферти
от 69,68 лв
12 оферти
409,99 лв
emagazinche.com
Подробно
259,99 лв
emagazinche.com
Подробно
от 86,40 лв
3 оферти
509,99 лв
emagazinche.com
Подробно
53,90 лв
mallbg.com
Подробно
от 75,98 лв
9 оферти
от 61,29 лв
10 оферти
309,99 лв
emagazinche.com
Подробно
от 77,25 лв
11 оферти
282,99 лв
emagazinche.com
Подробно
от 53,51 лв
12 оферти

Pъководство за пазаруване на Машинки за подстригване

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.