Klarstein Iceblock Prosmart 9 Мобилни климатици

Klarstein Iceblock Prosmart 9 Мобилни климатици

от 1 719,00 лв 2 оферти

Офертите за продукта

 

Klarstein Iceblock Prosmart 9, климатик, 3 в 1, 9000 BTU, управление чрез приложение, бял (ACO16-IceblckPrsma9W) (ACO16-IceblckPrsma9W)

1 719,00 лв
Информация в магазина
към магазина »
electronic-star.bg
 

Klarstein Iceblock Prosmart 9, климатик, 3 в 1, 9000 BTU, управление чрез приложение, бял (ACO16-IceblckPrsma9W)

1 719,00 лв
Информация в магазина
към магазина »
klarstein.bg
Описание
Мобилна свежест: климатикът Klarstein Iceblock Prosmart 9 е лесен за управление температурен експерт през горещите летни дни. Климатикът Klarstein Iceblock Prosmart 9 осигурява летен климат във всекидневни или работни пространства. Предлага капацитет 3-в-1 като охлаждител на въздуха, вентилатор и овлажнител. Като климатик охлажда през горещите летни дни помещение с размери измежду 13 и 18 ° m2 на приятни температури от 16 до 31 °C. Вграденият вентилатор разпределя охладения въздух в помещението благодарение на 3-те нива на мощност и циркулация на въздуха до 300 м³ на час. Функцията на обезвлажнителя ефективно действа върху влажния въздух в стаята, или в сътрудничество с въздушно охлаждане, или чрез индивидуално включване. Мощният му хладилен компресор работи съответно с 9000 BTU. 2.6 kW в клас на енергийна ефективност A, така че климатикът Klarstein Iceblock Prosmart 9 остава приятно икономичен и екологичен дори при непрекъсната работа. Интелигентно домакинство: благодарение на приложението на Klarstein и мрежата WLAN е възможно много лесно да свържете устройството Iceblock Prosmart 9 и да го управлявате отвсякъде, използвайки вашия смартфон или таблет. Забравили ли сте да изключите климатика? Няма проблем, просто се логнете и го изключете без да сте у дома. Прибираш се от работа след горещ ден? Просто включете климатика на път към дома, с помощта на приложението и така ще може да се приберете в приятно охладено жилище. Разбира се, основните функции на климатика също могат да бъдат контролирани много лесно с помощта на горния контролен панел. Включеното в пакета дистанционно управление също така предлага удобно регулиране. Независимо дали става въпрос за регулиране директно върху устройството, управление чрез апликация или дистанционно управление, климатикът разполага с многобройни функции, като например колебание на отвора на вентилатора или денонощен програмируем таймер за включване / изключване. Индикаторите за състоянието ясно показват какъв избор на функция е направен. За бързо инсталиране на климатика Klarstein Iceblock Prosmart 9 в пакета се предлагат два комплекта за уплътняване, единият е за плъзгащи се а другия за накланящи се прозорци. Въздушният маркуч, който може да се изтегли до 1,5 м, и гладките колелца улесняват избора на местоположението и преместването на климатика. Насладете се през лятото на приятна прохлада: с климатика Klarstein Iceblock Prosmart 9 всичко е без проблем!      

Продукт известен още и като IceblockProsmart9
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.