Описание
Производител: Daikin
Модел: MCK75JVM


Описание:

Въздухоочистител и овлажнител Daikin MCK75J освен че пречиства, се справя безпроблемно със сухотата на въздуха, представляваща особено голям проблем през зимния сезон. Въздухоочистител URURU овлажнява въздуха във вашия дом и противодейства ефективно на сухия въздух. Daikin MCK75J пречиства, йонизира и дездорира въздуха, осигурявайки комфорт в помещенията, където работите и живеете до 48кв.м.
В него е заложена патентованата от марката революционна технология Flash Streamer, благодарение на която се осигурява пълно пречистване, отстраняване на вируси и бактерии и премахване на плесен и неприятни миризми. Моделът е с два режима на работа - турбо и икономичен.
Въздухоочистител и овлажнител Daikin MCK75J се състои от следните съставни части, през който преминава мръсния въздуха преди да произведе пречистен въздух.

Характеристики:

Предварителен филтър, който отстранява частиците големите частици прах и космите от домашни любимци
Биофилтър, който улавя и отстранява вирусите във въздуха
Плазмен йонизатор, през който прахът и полените се зареждат с положителен заряд и изпращат към електрическия филтър
Сепарираща серпентина Flash Streamer, която служи за генериране на електрони, който се движат с висока скорост и ефективно разграждат миризмите и формалдехидите
Електростатичен филтър абсорбиращ праха- прахът и полените с положителен заряд се абсорбират от отрицателно заредения филтър
Лицева част
Фотокаталитичен филтър
Дезодориращ катализатор, който абсорбира и унищожава миризмите преди въздуха да се върне в помещението.

Продукт известен още и като MCK 75 JVM, MCK 75JVM, MCK75 JVM
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^