Sony Alpha 7 III Body (ILCE7M3B.CEC)

Варианти на продукта:

28-7035 mm50mm24-105 IS28-7524-24024-70 II16-3555mm85mm24-105 / 5528-75 / 17-2828mm28-6024-70
2599,00 лв.
Информация в магазина
Препоръчана оферта Ozone.bg

Топ оферта

към магазина
Вид:

Най-евтини оферти (1)

Информация в магазина383 непроверени мненияДанни на магазина

Описание на продукта

Параметри на продукта

Производител
Тип на апарата
Компактен със сменяема оптика (MILC)

Параметри на продукта

Производител
Тип на апарата
Компактен със сменяема оптика (MILC)

Описание на продукта

Производител: Sony
Модел: Alpha 7 III Body (ILCE-7M3)


Това, което ви трябва, е съвършенство.

Заснемайте най-важните моменти с α7 III от Sony, разполагащ с нов пълноформатен CMOS сензор с подсветка и други модерни иновации в областта на изображенията, високоскоростна реакция, лесно

Пълноформатен 24,2 MP сензор с подсветка

35-милиметровият пълноформатен сензор за изображения Exmor R™ CMOS поддържа разделителна способност 24,2 мегапиксела , с подсветка и залепена за сензора леща за изключителна чувствителност и динамичен обхват. Два пъти по-бързата скорост на изчитане на данни е постигната чрез медни проводници и най-новия LSI.

Изцяло подобрена система за обработка на изображения

Комбинацията от система за обработка на изображения от новото поколение и нов сензор постигат подобрение до 1,5 стъпки в качеството на изображението. Широкият диапазон на чувствителност на ISO 51200 е стандартен, и се постига до прибл. 15-стъпков динамичен обхват14 при настройки с ниска чувствителност. Подобреното възпроизвеждане на детайлите и специфичното за областта шумопотискане се съчетават, за да намалят шума и да поддържат чувство за висока цялостна разделителна способност. Възпроизвеждането на цветовете, особено на кожата и природата, също е драстично подобрено. α7 III поддържа и 14-битов RAW изход 15 дори при безшумно заснемане/непрекъснато снимане .

По-широки, по-бързи и по-стабилни работни показатели на AF

Усъвършенстваната система за обработка на изображения и алгоритмите за AF от фотоапарата α9, оптимизирани за модела α7 III, подобряват скоростта, прецизността и проследяването на AF. 693 точки на AF с откриване на фазата и 425 точки на AF със засичане на контраст осигуряват широкообхватно покритие с висока плътност. Скоростта на AF се е подобрила до два пъти и по-прецизното проследяване на AF ви позволява да заснемете и поддържате фокуса върху бързо движещ се обект в непредсказуемо движение. α7 III също се фокусира надеждно до яркостта EV-318.

AF с откриване на фазата във фокусната равнина се поддържа от обективи с байонет А

AF с откриване на фазата може да работи дори при монтиран обектив A-mount19 към α7 III чрез адаптер LA-EA3. Системата с AF с откриване на фазата на 693-точкова фокусна равнина осигурява широкообхватно покритие, бърза реакция и високопроизводително проследяване.

AF върху очи вече поддържа AF-C

Eye AF отново поддържа режим AF-C с по-голяма точност, което значително подобрява портретното заснемане, плюс по-висока скорост на AF, която улеснява заснемането на портрет на движещ се обект, дори когато обектът гледа надолу и надалеч от камерата или е осветен отзад с лице в частична тъмнина. α7 III поддържа Eye AF за обективи с байонет А , монтирани чрез адаптер.

Бутон AF-ON и мултиселектор

Новият бутон AF-ON активира автофокуса без процедура на полунатискане за фокусиране, за да може да се концентрирате по-добре върху точния момент за освобождаване на затвора и да уловите кадъра незабавно. Мултиселекторът ви позволява да премествате фокусната точка бързо и ефективно. Може да избирате и премествате фокусната точка интуитивно, така че да не пропуснете страхотни възможности за заснемане на движещи се обекти.

Комфортно удобство на AF

Чувствителността на AF проследяване при заснемане на неподвижни изображения е регулируема в пет стъпки за обекти, които се движат извън зоната на фокусиране. Местата и точките за автоматично фокусиране остават същите или се променят при превключване между хоризонтални и вертикални ориентации, в зависимост от ситуацията на заснемане. Регистрацията на областта на AF позволява често запаметяваните настройки на фокусната точка да се запомнят и да се задават на персонализирани бутони за бързо и удобно незабавно извикване чрез натискане, когато е необходимо.

До 10 fps с проследяване на AF/AE21

Със своя нов блок на затвора и усъвършенствани функции за заснемане и обработка на изображения α7 III предлага непрекъснато заснемане до 10 fps с проследяване на AF/AE21 (до 8 fps21 с минимално забавяне на дисплея при непрекъснато заснемане в режим live-view) за лесно и стабилно заснемане дори на изключително подвижни обекти. До 177 JPEG изображения, 89 компресирани RAW изображения или 40 некомпресирани RAW изображения могат да бъдат заснети в непрекъсната серия . Електронният затвор позволява безшумно, свободно от вибрации заснемане на животни в естествената им среда и други чувствителни ситуации, когато дори лекият шум може да ви коства перфектния кадър.

Подобрена оперативност за непрекъснато заснемане

Изображенията, заснети в режим на непрекъснато заснемане, могат да се показват като група и такива групи могат да бъдат изтрити или защитени с една бърза операция. Освен това с по-високия капацитет на заснемане и съвместимост с UHS-II медия камерата значително оптимизира работата по записването на данни на карти с памет. Бутонът Fn и бутонът за меню могат да се управляват, за да се променят настройките веднага след непрекъснато заснемане, докато се извършва запис на данни .

Заснемане на изображение без трептене

Трептенето от флуоресцентното и другото изкуствено осветление се открива автоматично и затворът се синхронизира за намаляване на ефекта му върху неподвижните изображения. Това потиска експонацията и цветовите аномалии в горната и долната част на изображения, заснети при високи скорости на затвора, както и несъответствията в експонацията и цветовете между кадри от непрекъснато заснемане, за да може да правите снимки на закрито с по-голяма увереност.

Реалистични 4K филми с ясни детайли и естествени цветове

Пълноформатни 4K филми с висока резолюция 25 с пълно разчитане на пиксели без сливане на пиксели, което кондензира приблизително 2,4 пъти количеството данни, необходими за 4K филми (QFHD: 3840 x 2160) води до минимален ефект моаре и назъбвания. Усъвършенстваната система за обработка на изображения ви позволява да записвате пълноформатни 4K филми с изключително качество на изображенията в диапазона на средна до висока ISO, за да се възползвате максимално от уникалния потенциал на 4K формата за филми във всеки кадър. Може също да се избере режим Super 35 мм вместо пълноформатен режим, ако е необходимо.

Покрива голям брой изисквания за продукция на HDR филми

Поддържайки широка гама от нужди за HDR филмови продукции, α7 III предлага S-Log3, както и S-Log2 криви на гамата за голяма гъвкавост и за фина настройка на изображенията по желание чрез операция за цветно класиране в постпродукцията [1] и нов профил на снимките HLG (Hybrid Log-Gamma) за незабавен HDR работен поток. Въпреки това не се изисква цветово градиране, за да се наслаждавате на моментално възпроизвеждане на висококачествени и реалистични изображения [2] без блокирани сенки или зони на силна осветеност, на телевизор, съвместим с HDR (HLG).

Разнообразни функции за запис на филми

Моделът α7 III предлага широк набор от функции, които улесняват работния процес на професионалистите, като например Clean HDMI извод, Time Code/User Bit (TC/UB), контрол на записа, показване/настройка на маркера, функция "зебра", забавен и бърз каданс , едновременен запис на филми в прокси формат, извличане и отделно съхранение на неподвижно изображение от филм, функция Gamma Display Assist и много други.

Подобрен бърз хибриден AF за запис на филми

Ефективното съчетание между AF с откриване на фазата във фокусната равнина и AF със засичане на контраст фиксира с точност фокуса дори върху бързодвижещи се обекти и след това ги проследява плавно при записа на филма. Покритието на AF за филми обхваща област, която е почти толкова широка, колкото областта на покритие на AF за неподвижни изображения, така че след като системата на AF с висока плътност се фиксира върху обект във филма, фотоапаратът продължава да го проследява стабилно и безотказно. Три настройки за AF скорост ви дават свободата да използвате бавни фокусни ефекти при заснемане на филмови сцени.

"Моето меню" и нов интерфейс на менюто

Моето меню ви позволява да регистрирате и подреждате до 30 елемента от менюто по реда на честотата на използване за незабавно повторно извикване, като неизползваните елементи могат да бъдат изтрити, ако е необходимо. Може да се създаде персонализирано меню, което да отговаря на конкретните нужди от заснемане. α7 III има основни менюта, които се реорганизират за по-лесно търсене, с имена на групи и номера на страници в горната част на дисплеите.

Функцията за оценяване е удобна за сортиране по време на снимките

Оценяването с 1 до 5 звезди може да се прилага за неподвижни изображения и да се запазва, когато изображенията се импортират в PlayMemories Home или в новия софтуерен пакет Imaging Edge на Sony, който се изпълнява на компютър. Функцията за оценяване и функцията за защита, която предотвратява случайното изтриване на изображения, могат да бъдат настроени да се изпълняват при натискане на избран бутон (по подразбиране C3 е бутонът за защита). Оценките и защитата могат да бъдат прилагани чрез екрана за възпроизвеждане и преглед, а групите със серийни снимки могат да бъдат преглеждани, защитавани и изтривани, докато сте на мястото на снимките или пътувате.

Бързо и гъвкаво персонализиране

Можете да регистрирате предварителни настройки на фотоапарата (до две във фотоапарата и до четири на карта с памет) за бърз достъп чрез пръстен за режими. На 11 от персонализираните бутони могат да се зададат до 81 функции, като за снимки, филми и възпроизвеждане могат да бъдат задавани дори набори от персонализирани функции. Функцията за извикване на персонализирана настройка по време на задържане е удобна за временно извикване на настройки за заснемане, зададени на персонализирани бутони, докато задържате дадения бутон.

XGA OLED Tru-Finder™ с висока разделителна способност и контраст

Осигурявайки висока разделителна способност и контраст, плюс отличното градиране и възпроизвеждане на цветовете, които са предимства на визьорите OLED, този XGA OLED Tru-Finder с приблизително 2359 K точки показва изображения с ясна видимост от ъгъл до ъгъл. Увеличението е 0,78x (приблизително 38,5° диагонален FOV). Покритието ZEISS T значително намалява натрапчивото отражение на обектива върху очната леща. Стартирането е приблизително 40% по-бързо, отколкото при а7 II, когато фотоапаратът е включен. Освен това режимът на преглед може да бъде настроен на "Висок", за да осигури по-фини и по-естествени детайли, като се възползва максимално от данните, четени от ефективния 24,2 мегапикселов сензор.

LCD екран със сензорен екран за лесна и бърза работа на фокуса

Триизмерният 3,0-типовият LCD екран с 922 K точки предлага сензорен екран и ярки, ясни, характеризиращи се с фини детайли изгледи дори на открито. Използвайте "Фокус с докосване", за да фокусирате моментално върху точка, която докосвате на екрана и "Тъчпад", за да влачите рамката за фокусиране с пръст върху LCD екрана, докато наблюдавате снимката през визьора. Този LCD дисплей се накланя до 107°, а надолу до 41° за гъвкаво, удобно задържане на камерата и наблюдение на снимките.

Интегрирана в корпуса 5-осева стабилизация на изображението със скоростно предимство на 5,0-стъпковия затвор

Тази изчерпателна система компенсира петте типа трептения на фотоапарата, които са склонни да замъгляват изображенията: pitch/yaw разклащане при снимане от по-дълго фокусно разстояние; разклащане по осите X/Y при снимане от близък план (вкл. макро); и разклащане при завъртане по време на запис на неподвижни изображения през нощта и на филми. Той ефективно постига ефект на по-бърза скорост на затвора с 5 стъпки29, така че α7 III да може да се възползва максимално от висококачествената си способност за възпроизвеждане на изображения и ефективността на изображението live-view. Освен това той работи с обектив с байонет А, поставен чрез адаптер за завиване в основата, както и с обектив с байонет Е.

Връзка с информация за местоположението чрез Bluetooth

Фотоапаратът може да се сдвои с приложението PlayMemories Mobile , инсталирано на съвместим мобилен телефон или таблет, за да се получат данни за местоположението, да се запишат върху неподвижното изображение и да се коригират датата/часът на фотоапарата и настройките за местоположение. Приложението PlayMemories Home може да се използва на персонален компютър за организиране на импортираните неподвижни изображения върху карта.

Безпроблемно свързване с компютър чрез USB 3.1 Gen 1 порт

USB Type-C™32 портът, поддържащ бърз обмен чрез USB 3.1 Gen 1, улеснява високоскоростния отдалечен пренос на големи файлове с данни в RAW формат към компютър, за да можете бързо да преглеждате изображенията на компютъра и да продължавате да снимате без забавяне. Освен това настройката за прехвърляне само на JPEG файлове на компютъра ви позволява след непрекъснато заснемане да преглеждате изображенията още по-бързо на монитора на компютър, тъй като не се налага фотоапаратът да изпраща данни в RAW формат с голям обем.

По-дълъг живот на батерията, за да се заснема за по-професионални дължини

За дълги периоди на сигурно заснемане батерията NP-FZ100 има приблизително 2,2 пъти капацитета на батерия NP-FW50, което позволява заснемане на до приблизително 710 снимки с едно пълно зареждане, като опционалният вертикален захват VG-C3EM може да поддържа две батерии. USB Type-C™ и Multi/Micro USB портовете позволяват на външни мобилни батерии да захранват фотоапарата при по-дълги записи. А за още по-голямо удобство аксесоарите като модула на дистанционното управление могат да се използват чрез Multi/Micro USB порт, докато захранването се подава през USB Type-C™ порт. Допълнителното зарядно устройство за батерии BC-QZ1 позволява по-бързо зареждане, отколкото зареждането през USB.

Два слота, съвместими с UHS-II

Този фотоапарат разполага с два слота за носители – за SD карта (съвместима с UHS-II за бързо записване на данни) и за SD карта/Memory Stick. Двете карти в слотовете могат да се използват за едновременно записване на данни или записване с превключване; отделяне на данни в RAW формат от данни в JPEG формат или на неподвижни изображения от филми; и копиране на данни от едната карта в другата. Капакът на картата с памет се заключва, за да се предотврати неволно отваряне.

Изключително издръжлив и надежден при неблагоприятни условия

α7 III функционира надеждно в предизвикателни среди. Той се отличава с подсилен корпус благодарение на леката и издръжлива магнезиева сплав, от която са изработени горният капак, предният капак и вътрешната рамка. Броят на винтовете за байонета е увеличен на шест за по-голяма издръжливост. Основните копчета и въртящи се бутони са уплътнени. Уплътняването по целия корпус цели максимално ограничаване на проникването на прах и влага .

Дистанционно One-touch и споделяне One-touch

Дистанционното One-touch може да превърне смартфона или таблета във визьор/дистанционно управление. Споделянето One-touch прехвърля снимки/видеоклипове към вашето устройство за споделяне със SNS. Просто инсталирайте приложението PlayMemories Mobile чрез Wi-Fi на вашето устройство с Android с активирана функция NFC, след което доближете устройството до фотоапарата, за да ги свържете. Ако нямате NFC, използвайте съвместимост с QR код за сдвояване на устройствата.

Нов софтуерен пакет Imaging Edge от Sony

Софтуерният пакет Imaging Edge може да увеличи качеството на изображението, да подобри ефикасността на продукцията и да ви помогне да коригирате изображения, базирани на RAW. Използвайте неговия отдалечен контрол на заснемане, докато наблюдавате сцени на компютърен екран с live-view; bEdit (Редактиране)/b за преработване на RAW данни във висококачествени снимки и bViewer (Визуализатор)/b, за да преглеждате, оценявате и избирате снимки от списък със снимки.

Липсва или е неправилен важен параметър? Предоставената информация е само за ориентиране, затова ви съветваме да проверите дали предлаганият продукт има ключовите параметри от които се нуждаете, преди да купите от магазина по ваш избор. Въпреки че се стремим към максимална точност на информацията, за съжаление не можем винаги да гарантираме 100% съответствие. Цените на продуктите са с включен ДДС.

Продуктът все още няма отзиви.