Blumfeldt Imperia, градински фонтан, външна/върешна, 10 W помпа, 10 m кабел, поцинкована (GDMB5-Imperia) (GDMB5-Imperia)

TOP 46 в категории Градински фонтан

Ние автоматично избираме продукти въз основа на потребителски отзиви, интерес към продукта и продажби

Blumfeldt Imperia, градински фонтан, външна/върешна, 10 W помпа, 10 m кабел, поцинкована (GDMB5-Imperia) (GDMB5-Imperia)

745,00 лв.
Информация в магазина
Препоръчана оферта electronic-star.bg

Топ оферта

към магазина
Вид:

Най-евтини оферти (1)

Информация в магазина86 % • 6052 мненияДанни на магазина

Описание на продукта

Параметри на продукта

Производител
Blumfeldt
Етикет
Blumfeldt

Параметри на продукта

Производител
Blumfeldt
Етикет
Blumfeldt

Описание на продукта

Впечатляващ декоративен фонтан за интериор и екстериор с впечатляваща водна игра и LED осветление - в центъра на вниманието в градината или в апартамента. Освежаване на очите и ушите: голямо водно корито 75 х 35 см в естествен вид; изработено изцяло от галванизиран метал. Подходящ за непрекъсната работа благодарение на икономичната помпа IPX8 10 W и 10 m кабел за гъвкаво разполагане. Мистичният воден свят на фонтана Blumfeldt Imperia превръща градината, терасата, хола или зимната градина в среда за отдих за очите и ушите - очарователна комбинация от блестящ воден поток и ярка форма. С нежно бълбукане декоративният фонтан Blumfeldt Imperia релаксацията ще бъде още по-красива. Водата непрекъснато се влива в 35 х 75 см улей, леко осветен с LED ленти, като по този начин се грижи за медитативната релаксация. Допълнителното оптично изживяване осигурява игра на водна основа, благодарение на вида на задната й стена. Така, че фонтана Imperia също ще зарадва очите и ушите. Фонтанът е не само изключително здрав и устойчив на атмосферни влияния, но и напълно галванизиран: без ръжда и повреда, перфектно се интегрира в различни среди. За да не се изчерпва водата, тя се държи в непрекъсната циркулация от помпата с мощност 10 W. Лекото бълбукане разкрива максималният успокояващ ефект и освежава обкръжаващата я среда. Всички части са устойчиви на атмосферни влияния и могат да останат на открито дори при неблагоприятни атмосферни условия. Центърът на заобикалящата ви среда, съставен от форми и вода: С градинският фонтан Blumfeldt Imperia ще превърнете градината или апартамента в мистично място за почивка.

Липсва или е неправилен важен параметър? Предоставената информация е само за ориентиране, затова ви съветваме да проверите дали предлаганият продукт има ключовите параметри от които се нуждаете, преди да купите от магазина по ваш избор. Въпреки че се стремим към максимална точност на информацията, за съжаление не можем винаги да гарантираме 100% съответствие. Цените на продуктите са с включен ДДС.

Продуктът все още няма отзиви.