Apple iPhone 14 Pro 128GB

97 %

Варианти на продукта:

256 GB512 GB1000 GB
2099,00 лв.
В наличност
Препоръчана оферта ofisitebg

Топ оферта

към магазина
Вид:

Най-евтини оферти (2)

В наличност • Повече варианти2 непроверени мненияДанни на магазина
Информация в магазина0 % • 2 мненияДанни на магазина

Описание на продукта

Параметри на продукта

Производител
Дизайн
Touch Screen
SIM карта
Нано SIM и eSIM

Мнения

  Проверен клиент anonymous

  , закупен в Lowprice

  Препоръчан продукт

  100 %

  Бързи, учтиви и коректни. Благодаря !

  Проверен клиент Иванка

  , закупен в Lowprice

  Препоръчан продукт

  80 %
  • Красив и функционален
  • Телефона пристигна със софтуер, с който не можеше да работи. Наложи се специалист да изтрие наличния и да качи нов софтуер . В чужди форуми четох , че този проблем е масов, така че ако имате проблеми от този род, да знаете че телефона е читав , но софтуера-не. Сега всичко работи нормално.

  харесва ми модела

  Проверен клиент d.petkova

  , закупен в Lowprice

  Препоръчан продукт

  100 %
  • Изключително бърз .
  • Няма

  Може би най-добрата серия до сега.

Параметри на продукта

Производител
Дизайн
Touch Screen
SIM карта
Нано SIM и eSIM

Описание на продукта

Производител: Apple
Модел: iPhone 14 Pro 128GB


Описание:

Нов вълшебен начин за взаимодействие с iPhone. Новаторски функции за безопасност, предназначени да спасяват животи. Иновативна 48МР камера за зашеметяващи детайли. И всичко това задвижвано от най-добрия чип за смартфони.

Проектиран да издържи.

С керамичен щит, по-здрав от всяко друго стъкло за смартфон. Водоустойчивост. 1 Неръждаема стомана от хирургически клас. Размери на дисплея 6,1″ и 6,7″. 2 Всички в четири цвята Pro.

Запознайте се с новото лице на iPhone.

Представяме ви Dynamic Island - истинска иновация на Apple, която е едновременно хардуер и софтуер, и нещо средно между тях. В него се появяват музика, спортни резултати, FaceTime и още много други неща - и всичко това, без да ви откъсва от работата ви.

Добре дошли в едно променящо формата, многофункционално, главозамайващо и променящо играта iPhone изживяване.

Dynamic Island съчетава забавление и функционалност както никога досега, като обединява известията, сигналите и дейностите ви на едно интерактивно място. Той е интегриран в цялата iOS 16 и може да работи с всякакви приложения, за да показва безпроблемно това, от което се нуждаете, точно когато ви е необходимо.
Разширява се плавно, за да привлече вниманието ви - Хей, отборът ви току-що отбеляза гол! - след което отново се прибира. Можеш да видиш следващия си завой в Maps, да докоснеш и задържиш, за да управляваш музиката си, и дори да следиш своя Lyft, докато си пишеш с приятели. Лесно. Интуитивно. Възхитително.

Това е най-голямата промяна в облика на iPhone, откакто преминахме на изцяло екранен режим.
Винаги включен дисплей.
Винаги в готовност.


Сега екранът при заключване винаги може да се погледне, така че дори не е необходимо да го докосвате, за да сте в течение.
Когато iPhone е обърнат с лицето надолу или е в джоба ви, той става тъмен, за да пести от живота на батерията.

Вашата снимка.
#Вашият шрифт.

Вашите widgets.
Вашият iPhone.

iOS 16 ви позволява да персонализирате екрана при заключване по нови забавни начини. Сложете снимка, за да я направите по-ярка. Проследявайте пръстените си за активност. И виждайте актуализации в реално време от любимите си приложения.

Дисплей, който е до 2 пъти по-ярък на слънце.
Брилянтен.

За ярките, слънчеви дни Super Retina XDR дисплеят вече достига максимална яркост от 2000 нита на открито - това е два пъти повече от преди и най-високата максимална яркост сред всички смартфони. Така че текстът изскача директно на екрана.

Снимките и HDR видеоклиповете също получават голямо подобрение - до 1600 нита пикова яркост, с което iPhone достига същото ниво като Pro Display XDR. Филмите, предаванията и дори филмите, които сте заснели на iPhone, изглеждат по-реални от всякога.

Технологията ProMotion позволява променлива честота на опресняване от 10 до 120 пъти в секунда. Тя плавно и интелигентно се увеличава, когато имате нужда от изключителна графична производителност, и се намалява, за да пести енергия, когато нямате нужда. Играйте, геймъри.

Нови важни функции за безопасност, които се надяваме, че никога няма да ви трябват.
Авариен SOS чрез сателит.


Спокойствие, когато сте извън мрежата.
Ако нямате клетъчни услуги или Wi-Fi, iPhone ви позволява да изпращате текстови съобщения на службите за спешна помощ по сателит.

Как на земята комуникирате чрез сателит?

Сателитите са движещи се цели с ниска пропускателна способност. Предаването на съобщенията може да отнеме минути. Тъй като всяка секунда е от значение, iPhone зарежда предварително няколко въпроса, за да оцени ситуацията ви - просто докоснете, за да отговорите. След това ви показва къде да посочите, за да се свържете със сателит.
След като се свърже, iPhone автоматично изпраща отговорите ви, местоположението, медицинския идентификатор (ако е настроен) и нивото на батерията на диспечер.

Инфраструктура за иновации.

Проектираните от Apple компоненти и софтуер позволяват на антените на iPhone 14 Pro да се свързват със сателитни честоти. И тъй като честотната лента е малка, създадохме и алгоритъм за компресиране, който прави текстовите съобщения три пъти по-малки, ускорявайки комуникацията.
На земята насочваме текстовото ви съобщение чрез сложна инфраструктура към доставчиците на услуги за спешна помощ. Само някои от тях приемат текстови съобщения. За тези, които не приемат, сме създали центрове за спешни повиквания с обучени от Apple специалисти, които се обаждат за помощ от ваше име.

Уведомете приятелите си за това как се отдалечавате.

Ако сте на приключение без мобилна услуга, вече можете да използвате Find My, за да споделите местоположението си чрез сателит, така че приятелите и семейството ви да знаят къде се намирате.

Функцията за откриване на катастрофи се обажда за помощ, когато не можете.
iPhone 14 Pro може да разпознае тежка автомобилна катастрофа, след което да се обади на 911 и да уведоми контактите ви за спешни случаи.

Системата на камерата Pro получава
значително повече Pro.
Представяме ви изцяло новата 48-мегапикселова основна камера с усъвършенстван четирипикселов сензор.

До 4 пъти разделителната способност.
За спиращо дъха кадриране.
iPhone 14 Pro вдига летвата за това какво могат да направят 48 мегапиксела - осигурява 4 пъти по-висока разделителна способност в ProRAW за умопомрачителни детайли при всяко изрязване.

Четирипикселовият сензор на основната камера се възползва максимално от 48-те мегапиксела, като се адаптира към това, което снимате.

За повечето снимки искате да оптимизирате заснемането на светлина. Затова новият сензор групира четири пиксела в един голям четириядрен пиксел, събирайки 4 пъти повече светлина и създавайки впечатляващо по-добри снимки при практичния 12-мегапикселов размер.

В други случаи е по-добре да оптимизирате детайли. В тези случаи сензорът използва всеки отделен пиксел, като предоставя повече творчески възможности за снимане и редактиране в професионалните работни процеси.

За най-добрата комбинация от детайлност и гъвкавост снимайте в ProRAW при 48-мегапикселова разделителна способност.
Новият модел за машинно обучение осигурява по-остри изображения и по-малко шум за безпрецедентна детайлност. Така че можете да рефразирате снимките си, като същевременно запазвате невероятна разделителна способност.

Добре дошли в пълния творчески контрол.

Образът на гъвкавостта.

Новата система на фотоапаратите Pro добавя телефото с 2-кратно оптично качество към диапазона на увеличение, което осигурява голяма гъвкавост при кадриране в джоба ви. Подобрете играта си с кадри.

Работи и в режим "Портрет", "Времева лента" и "Пано", което означава, че великолепните снимки и видеоклипове в близък план са само на едно докосване разстояние.

Много повече подробности. При много по-малко светлина.

За да разширим възможностите за снимане при слаба светлина, започнахме с по-големи сензори, които улавят значително повече светлина.

След това добавихме изцяло новия Photonic Engine - нашия променящ се конвейер за изображения. Той позволява дълбокото сливане - което обединява най-добрите пиксели от няколко експозиции в една феноменална снимка - да се извърши по-рано в процеса на работа с некомпресирани изображения.
Така се запазват много повече данни, за да се постигнат по-ярки, по-реалистични цветове и красиви детайлни текстури при по-малко светлина от всякога.
Най-новата версия на Apple силиций постига до 4 трилиона операции на снимка.

Новата адаптивна светкавица True Tone регулира модела и интензивността на деветте светодиода в зависимост от фокусното разстояние на снимката, така че обектът ви винаги да е най-добре осветен.

24. Спиращо дъха. Рамки. За. секунда.

Режимът Cinematic вече снима в 4K HDR с 24 кадъра в секунда - стандартът на филмовата индустрия.

Колеблив кадър? Поправете го в предварителния режим.
Независимо дали снимате от офроуд джип, или тичате заедно с обекта си, опитайте режима Action за плавни видеоклипове от ръка.

Камера от самостоятелен клас.

Снимайте най-острите и цветни близки планове и групови снимки благодарение на новата предна камера TrueDepth с автофокус и по-голяма бленда.

Главният вдъхновител на всичко това.

Посрещнете A16 Bionic, най-добрия чип за смартфони.
Близо 16 милиарда транзистора за водеща в индустрията скорост и ефективност
По-бързият 6-ядрен процесор се справя с взискателни натоварвания гладко и ефективно.
Невронният процесор изпълнява почти 17 трилиона операции в секунда,
което позволява анализ пиксел по пиксел за оптимизиране на снимките.
5-ядрен графичен процесор с 50% по-голяма пропускателна способност на паметта за сложни графики в най-новите мобилни игри.
Усъвършенстван доставчик на интернет услуги захранва творческата гъвкавост на четирипикселовия сензор.
Енергоефективна производителност поз волява на A16 Bionic да работи с изключително бързи скорости за по-дълго време.

Вижте от къде можете да закупите продукта:

В наличност • Повече варианти98 % • 9025 мненияДанни на магазина
Информация в магазина98 % • 1937 мненияДанни на магазина
Информация в магазина22 непроверени мненияДанни на магазина

Липсва или е неправилен важен параметър? Предоставената информация е само за ориентиране, затова ви съветваме да проверите дали предлаганият продукт има ключовите параметри от които се нуждаете, преди да купите от магазина по ваш избор. Въпреки че се стремим към максимална точност на информацията, за съжаление не можем винаги да гарантираме 100% съответствие. Цените на продуктите са с включен ДДС.

Оценка на продукта

20клиента препоръчват този продукт
0клиента не препоръчват този продукт
97 %
средно от 21 отзива
5
18 ×
4
2 ×
3
1 ×
2
0 ×
1
0 ×

  Проверен клиент anonymous

  , закупен в Lowprice

  Препоръчан продукт

  100 %

  Бързи, учтиви и коректни. Благодаря !

  Проверен клиент Иванка

  , закупен в Lowprice

  Препоръчан продукт

  80 %
  • Красив и функционален
  • Телефона пристигна със софтуер, с който не можеше да работи. Наложи се специалист да изтрие наличния и да качи нов софтуер . В чужди форуми четох , че този проблем е масов, така че ако имате проблеми от този род, да знаете че телефона е читав , но софтуера-не. Сега всичко работи нормално.

  харесва ми модела

  Проверен клиент d.petkova

  , закупен в Lowprice

  Препоръчан продукт

  100 %
  • Изключително бърз .
  • Няма

  Може би най-добрата серия до сега.

  Вижте от къде можете да закупите продукта:

  В наличност • Повече варианти98 % • 9025 мненияДанни на магазина
  Информация в магазина98 % • 1937 мненияДанни на магазина
  Информация в магазина22 непроверени мненияДанни на магазина

  Проверен клиент anonymous

  , закупен в Lowprice

  Препоръчан продукт

  100 %

  топ продукт

  Проверен клиент anonymous

  , закупен в Lowprice

  Препоръчан продукт

  100 %
  • Много добър!
  • Не

  Отличен

  В съда ще ви го припомня!

  20 %
  • Онлайн измамници!
  • Онлайн измамници!

  Хора, не купувайте от BUY BEST, както и от ALL GSM и Мобайл Трейдър (един и същи измамник! )! След разговор с КЗП и ГДБОП се оказва, че лицето Мирослав Николаев Атанасов, с фирма "Онлайн Продажби България"" ЕООД, стояща зад цитираните по-горе два онлайн магазина, е измамник, който се укрива и не може да бъде открит!

  В съда ще ви го припомня!

  20 %
  • Измамници!
  • ОПГ за онлайн измами!

  Хора, не купувайте от BUY BEST, както и от ALL GSM и Мобайл Трейдър (един и същи измамник! )! След разговор с КЗП и ГДБОП се оказва, че лицето Мирослав Николаев Атанасов, с фирма "Онлайн Продажби България"" ЕООД, стояща зад цитираните по-горе два онлайн магазина, е измамник, който се укрива и не може да бъде открит!

  Проверен клиент anonymous

  , закупен в Lowprice

  Препоръчан продукт

  100 %

  good

  Проверен клиент Александър Чавдаров

  , закупен в Lowprice

  Препоръчан продукт

  100 %

  Точни са

  Проверен клиент anonymous

  , закупен в Lowprice

  Препоръчан продукт

  100 %

  Продуктът е чудесен