ASUS ROG Sheath (90MP00K1-B0UA00)

64,99 лв.
Доставка 6,99 лв.,В наличност
Препоръчана оферта Plasico IT Superstore

Топ оферта

към магазина
Вид:

Най-евтини оферти (2)

В наличност • Един вариант6,99 лв.93 % • 5743 мненияДанни на магазина
В рамките на една седмица • Един вариант4,99 лв.57 непроверени мненияДанни на магазина

Описание на продукта

Параметри на продукта

Производител
Ширина
900 мм
Дълбочина
440 мм
Височина
3 мм
Опора за китка
не

Параметри на продукта

Производител
Ширина
900 мм
Дълбочина
440 мм
Височина
3 мм
Опора за китка
не

Описание на продукта

ASUS ROG Sheath е XXL геймърска подложка за мишка, която работи перфектно с всички сензори и предлага изключителна прецизност благодарение на гладката си текстилна повърхност. Моделът е направен за да издържи дълго време на интензивно използване и е тестван при екстремни условия.  
 
Перфектно плъзгане  ASUS ROG Sheath има гъсто изтъкана текстилна повърхност, която ще осигури плавно плъзгане на вашата мишка. Независимо дали играете с бърза или бавна чувствителност ще получите точно проследяване от повърхността.  
Огромен размер  ASUS ROG Sheath е с гигантски размер  900 x 440 x 3 мм, за да може да покрие голяма част от бюрото ви и да събере всичката ви периферия клавиатури, мишки, слушалки, поставки, а защо не и лаптоп?
Направен за да издържи  ASUS ROG Sheath е с изцяло гумирана основа в червено за стабилно задържане върху игралния ви плот. Здравата обшивка по краищата гарантира дълго използване без разшиване и проблеми с цялостта.  
Преминал тестовете  Може да се доверите на вашия нов ASUS ROG Sheath е тестван с над 250 километра плъзгане на мишки и на екстремни температури от 30° C до 60° C за 57 часа.  
 
Характеристики:

Огромни размери, за да побере всичката ви периферия
Текстилна повърхност
Работи с всички мишки и сензори
Оптимизиран за гладко движение на мишката
Червена гумирана ROG основа против плъзгане
Обшивка по краищата за поголяма издържливост и против разшиване
Изключителен дизайн с ASUS ROG лого
Дължина: 900 мм
Ширина: 440 мм
Дебелина: 3 мм
Тегло: 695 грама

Липсва или е неправилен важен параметър? Предоставената информация е само за ориентиране, затова ви съветваме да проверите дали предлаганият продукт има ключовите параметри от които се нуждаете, преди да купите от магазина по ваш избор. Въпреки че се стремим към максимална точност на информацията, за съжаление не можем винаги да гарантираме 100% съответствие. Цените на продуктите са с включен ДДС.

Продуктът все още няма отзиви.