CHI Преси за коса

(2 продукта)
Други опции

Готвите ли се за събиране, ресторант или просто не знаете какво да правите с буйната си коса?... Покажи повече

Най-важните аспекти

Цена
Тип

Други важни параметри

Бутони за управление
Ергономия при употреба

Новости, за които непременно трябва да знаете

Преди да започнете да оформяте косата си, запознайте се с основните правила за безопасно изправяне на косата, за да получите най-добри резултати, без да увреждате косата си.

Първо трябва да подготвите косата си за изправяне. Тя трябва да е суха, добре сресана и без лак за коса и други оформящи средства. Важно е първо да нанесете защитен продукт върху косата, за да ограничите топлинното увреждане и прекомерното изсушаване на косата. След това регулирайте температурата на повърхностите за изправяне.

Каква температура да изберете?
● Изправяне на слаба и чуплива коса: при по-ниски температури, между 100 и 140 °C.
● Работата на тънка коса е при 140-160°C.
● За нормална коса е допустимо 160-180 °C.
● Здравата гъста и къдрава коса издържа на 180-240 °C.

По-високите температури обикновено са подходящи за груба, непокорна или къдрава коса, но дори и тези не бива да се надценяват. Ако купувате нова преса за коса, си заслужава да тествате ефективността на всяка температура върху собствената си коса. Започнете с най-ниската температура и я увеличете постепенно. Температури по-ниски от препоръчаните за Вашия тип коса може да бъдат достатъчни за перфектни резултати.

432,90 лв
notino.bg
Подробно
323,90 лв
notino.bg
Подробно

Pъководство за пазаруване на Преси за коса

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.