Labor Pro Преси за коса

(4 продукта)
Други опции

Готвите ли се за събиране, ресторант или просто не знаете какво да правите с буйната си коса?... Покажи повече

Най-важните аспекти

Цена
Тип

Други важни параметри

Бутони за управление
Ергономия при употреба

Новости, за които непременно трябва да знаете

Преди да започнете да оформяте косата си, запознайте се с основните правила за безопасно изправяне на косата, за да получите най-добри резултати, без да увреждате косата си.

Първо трябва да подготвите косата си за изправяне. Тя трябва да е суха, добре сресана и без лак за коса и други оформящи средства. Важно е първо да нанесете защитен продукт върху косата, за да ограничите топлинното увреждане и прекомерното изсушаване на косата. След това регулирайте температурата на повърхностите за изправяне.

Каква температура да изберете?
● Изправяне на слаба и чуплива коса: при по-ниски температури, между 100 и 140 °C.
● Работата на тънка коса е при 140-160°C.
● За нормална коса е допустимо 160-180 °C.
● Здравата гъста и къдрава коса издържа на 180-240 °C.

По-високите температури обикновено са подходящи за груба, непокорна или къдрава коса, но дори и тези не бива да се надценяват. Ако купувате нова преса за коса, си заслужава да тествате ефективността на всяка температура върху собствената си коса. Започнете с най-ниската температура и я увеличете постепенно. Температури по-ниски от препоръчаните за Вашия тип коса може да бъдат достатъчни за перфектни резултати.

159,90 лв
notino.bg
Подробно
159,90 лв
notino.bg
Подробно
109,00 лв
notino.bg
Подробно
214,80 лв
notino.bg
Подробно

Pъководство за пазаруване на Преси за коса

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.