Намирате коментари от действителни клиенти

С какво помага услугата?

Коментарите са пътеводител за онези, които ще пазаруват тепърва, и целят да дадат надеждна информация за качеството и приложението на продуктите.

Защо стартирахме тази услуга?

Функция Клиентски коментар изготвихме за нуждите на клиентите, които се колебаят за избор на определена стока, и търсят реални отзиви относно опита с продукта и качеството му. Естествено, че няма по-автентична информация от мненията на онези, които вече са си купили този продукт.

Как работи услугата?

Клиентите на магазините с активна програма Коректен Магазин получават след покупка оценителна анкета, в която могат да коментират закупения продукт. В нея са включени оценителни и описателни въпроси, примерно относно критериите на избора, предимства и недостатъци, оправдаване на очакванията, препоръчват ли го или не и тн. Тези ценни наблюдения помагат на останалите потребители да изберат уверено.

Коментарите пристигащи от тези реални клиенти са обозначени на сайта ни с жълтото лого Клиентски коментар.

Къде намирате Клиентски коментари?
Какви предимства дава това на потребителите?
  • Достоверни мнения и оценки, зад които стоят реални потребители.
  • Лесно различаване на автентичните и обикновените коментари на сайта - струва си при разглеждане да обърнете повече внимание на първите.
  • Подпомага вземането на правилното решение преди покупка.
Клиентите за нас

„Лесно и бързо намирам това което търся - на добра цена, от реномиран сайт. Винаги, когато съм избрал да закупя някой продукт, първо изчитам мненията на потребителите в Pazaruvaj за него. За съжаление съм попадал често и на коментари на хора, които не са го купили, а просто пишат мнението си. Сега обаче много по-лесно се виждат клиентските коментари, заради жълтото лого, което посочва реално пазарувалите клиенти.”

Петър Николов, гр. София


„След избора на даден продукт винаги преглеждам мненията на потребителите. За съжаление, много хора се интересуват от характеристиките, но често виждам, че пишат и които не са го купили, пращат въпроси и тн. При клиентските коментари е много по-лесно да се намери полезната информация.”

Ивайло Ковачев, гр. Велико Търново