Jané Racing Столчета за кола

Описание
Столчето за кола Jane Racing ви дава спокойствие. Ергономиченият дизайн осигурява максимален комфорт. Детската седалка се адаптира към променящите се нужди на растящото дете от раждането до приблизително 4 години (18 кг). Черупката е от експандиран полистирол, който е проектиран да абсорбира енергията в случай на произшествие.  

Столчето за кола осигурява оптимална защита от страничен удар, а регулируемият подглавник осигурява максимален комфорт.

Най-безопасният начин за превозване на новороденото е то да пътува в столчето за кола обратно на посоката на движение. В първия етап - група 0, столчето за кола Racing трябва да бъде поставено обратно на движението. В този позиция, с помощта на "кракът" в основата му той ще е с правилен наклон за новородено бебе.

След този първи етап когато бебето достигне 9 кг тегло (около 9 месеца) ще можете да монтирате столчето за кола в позиция в посока на движението (напред) - група 1. Характеристи
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^