Osann Comet Столчета за кола

Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Офертите за продукта

Описание
Osann за по-добро бъдеще за децата ни!
Немската фирма Osann е един от най-големите европейски производители на бебешки и детски стоки, включително автомобилни седалки, които са с едни от най-добрите резултати и са с висока степен на безопасност. Бебешките и детски продукти Osann следват растежа на детето ви и се променят според индивидуалните му нужди, така че да съчетаят в себе си стилен дизайн и изключителна функционалност. Продуктите са известни в цяла Европа и са символ на високо качество на достъпни цени. Osann обръща специално внимание на качеството и внимателната обработка на продуктите от гледна точка на детската безопасност. Продуктите с марка Osann се тестват както в лаборатории на фирмите, така и в независими центрове, като достигат и дори надхвърлят изискванията за сигурност и качество. Детските седалка с марка Osann не съдържат токсични вещества като фталати и тежки метали. Текстилните материали, използвани за тапицерия са хипоалергични и не дразнят кожата.  Немската фирма Osann се стреми към качествени продукти на достъпни цени и постига това, чрез непрекъсната връзка между клиентите, служителите и управленския състав. Но освен това компанията е с една стъпка напред пред всеки друг европейски производител, водена от желанието да осигури добро бъдеще на семействата и децата. Патрик Осан, основател на фирмата налага този стандарт за производство с минимално отвеждане на въглероден диоксид в атмосферата, произвеждайки самостоятелно зелена електрическа и топлинна енергия. Този метод щади околната среда и постига ефективност от 35-42% и за комбинирано производство на енергия до 90%. Това със сигурност е само малък принос към спасението на планетата.  Но е едно добро начало за едно по-добро бъдеще за децата ни!

Comet, Osann е столче за кола от ECE 9 до 36 кг. Столчето е подходящо за деца от 9 месечна възраст до около 11 годишна възраст. Comet, Osann е с дълга продължителност на използване, тъй като расте и се променя според индивидуалните нужди на вашето дете, следвайки анатомичните особености на тялото и осигурявайки правилна защита през различните етапи от живота на детето. Неговата височина се променя лесно и бързо с помощта на системата за корекция, така че да бъде максимално адаптирана към тази на детето. Столчето осигурява защита и правилно ортопедично развитие на децата със своята анатомична седалка, меки подплатени възглавници и възможността за активна почивка по време на по-дълги пътувания. Comet, Osann е с подобрена Side Protection System система за защита, в случай на страничен удар. Столчето е снабдено с регулируеми колани с 5 точкова система за сигурност, които се нагласят така, че да са максимално удобни за децата. Коланите се използват до около 4 годишна възраст, след това се премахват и детето е защитено от предпазните колани на автомобила. Comet, Osann има звукова система за сигнализация, която се активира, ако колана не е правилно затворен или внезапно се отвори по време на пътуване.  Корпусът на столчето е с отлято тяло, без снадки, което допълнително повишава стабилността, а новото допълнение, към колекция 2013 са удобните велкро зони отстрани на столчето, върху които може да поставите различни бебешки аксесоари. Моделът също така е допълнен и с халки за по-лесно закрепване на възглавничка за сън Sandini SleepFix, която НЕ е включена в стойността на комплекта и може да бъде закупена отделно.  Столчето е оборудвано с мека тапицерия с допълнителна подплата, която може да се сваля и пере, а твърдите части на столчето могат да се почистят и само с мокра кърпа.
Характеристики на столче за кола Comet SP, Osann:
  • От 9 до около 36 кг (от 9 месеца до към 11 години), обхващайки групите ECE 1/2/3;
  • Столчето се монтира по посока на движението с помощта на предпазните 3 точкови колани на автомобила;
  • Регул ируема облегалка за глава със 6 позиции на височината;
  • 5-точк ов колан с звукова сигнализация на токите при случайно откопчаване или неправилно закопчаване;
  • Комф ортен наклон на облегалката;
  • Опти мизирана SPS защита при страничен удар;
  • Моноблок седалка (пластмасата на седалката е излята от един елемент);
  • Подплат
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^