Peg Perego Viaggio 2-3 Surefix Столчета за кола

Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
VIAGGIO 2-3 SUREFIX е столче за кола, което ще осигури максимална безопасност за по-големи деца с тегло от 15 до 36 кг. То е снабдено с широка облегалка и поддържаща главата странична част, която осигурява допълнителна защита при страничен удар. Този впечатляващ продукт може да се използва за по-дълго в сравнение с другите седалки за кола, тъй като е подходящ за деца на възраст от около 3 до 12 години, осигурявайки безопасно пътуване, съобразено със спецификата на детската физика през целия период на растеж. То предлага невероятен комфорт при продължителни пътувания и е снабдено SUREFIX колани, които осигуряват още по-голяма стабилност на монтажа. Столчето е леко, удобно за употреба и лесно може да бъде монтирано или демотнирано, когато е необходимо повече място в превозното средство.
ХАРАКТЕРИСТИКИ:
  • VIAGGIO 2-3 SUREFIX е столче за кола от 15 до 36 кг ( от 3 до 12 години);
  • Столчето се монтира по посока на движението, с помощта на предпазните колани на автомобила;
  • Фикси ращи колани SUREFIX, стабилизиращи столчето;
  • Вадещи се поставки за напитки от двете страни;
  • Специална , трайна и антизадушаваща тапицерия Crystal;
  • Размери: 41,5 х 45,5 х 69,5 см;
  • Тегло: 5,3 кг.

Столчета за кола Peg Perego направени от родители за родители!
Пътуването със столчета за кола PEG PEREGO е сигурно и напълно безопасно за децата. В днешното забързано ежедневие е трудно да отгледате дете без да имате автомобил, използваме го, когато отиваме на разходка, взимаме децата от детска градина или пътуваме. Затова е изключително важно децата да бъдат защитени, тъй като при евентуални злополуки последствията могат да бъдат сериозни. Столчетата Peg Perego са съобразени със спецификата на детското тяло, а използването им е лесно и може да спаси детския живот. Всички столчета за кола Peg Perego са преминали редица тестове за сигурност, но най-важното е че са произведени от родители, които разбират специфичните нужди на децата и помагат на други родители да осигурят най-доброто и за своите деца. Продукт известен още и като Viaggio 2 3 Surefix, Viaggio23Surefix, Viaggio2-3Surefix
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^