GSMSELL

GSMSELL
Име на фирмата
GSMSELL
Адрес:
1000 София (Не е пункт за доставка)
Имейл:
Тел.:
0882442200
3.5
4
0
0
0
3
За фирмата
Основната дейност на фирмата ни е продажба на мобилни телефони и други аксесоари и консумативи.

Придържаме се към най-високите стандарти в отношенията с клиентите, като правим всичко възможно да подържаме най-добро качество, коректност и абсолютна прецизност.

Пазарувайки от GSMSELL.EU получавате най-добрите цени и най-качествените продукти
Услуги предлагани на страницата
Начин на плащане: При доставка
Начин на поръчване: Онлайн магазин
Телефон
Имейл
Начин на доставка: До адрес, по куриер
Получаване в офис на куриера
До адрес, с фирмена логистика
Мнения

Оставете своето мнение за магазин GSMSELL!

1
         
2
3
4

С изпращането на мнението си Вие давате съгласие Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; нататък: Pazaruvaj.com) да запази Вашия имейл адрес в качеството на администратор на данни. Повече информация за обработката на данните вижте тук.

Изпрати мнение
Всички коментари

Хората бяха отзивчиви, внимателни и най-важното - точни и изрядни. Каквото обещаха, изпълниха го! Телефонът, който получих (Xiaomi Redmi X4) е фантастичен. Доволен съм!

 

Поръчах телефон след 14; 00ч. На следващия ден по обяд телефонът беше в ръцете ми. Доста добра комуникация с магазина. Цената също беше една от най-ниските на пазара.

 

Некоректен магазин. 15 дни лъжи, дори ме излъгаха, че телефоните са изпратени. Всеки ден аз ги търся, те ме лъжат. Две деца ще останат без коледен подарък.

 

GSMSELL (преди 9 месеца)

Колегите са се свързали с вас и са ви информирали , че конкретният цвят е изчерпан в Lenovo и можем да предложим същият модел , но друг цвят но не сте се съгласили и сте искали да изчакате , а сега лоши коментари. Няма да коментираме поведението Ви !

Имайки пред вид големите недоразумения, които имах с други два интернет магазина, GSMSELL се оказа възможно най-правилният избор за мен.

Бърза обратна връзка (по мейл и телефон)
Доставка в рамките на 24 часа
Коректна информация на сайта относно наличност и разновидност на продукта
Много изгодна цена за оригинален, НЕИЗПОЛЗВАН продукт с 24 месечна гаранция

С удоволствие бих паз

 

Страшно некоректна фирма! Поръчах два телефона и им казах че ми трябват спешно при което те ми отговориха че ще бъдат на адреса на 08. 12. 2017г. Съответно на 08. 12. 2017г ми отговориха след като аз ги потърсих че могат евентоално да ги пратят на следващия ден. Съветвам Ви не се лъжете по ниските цени това са пълни измамници.

 

Доволен съм. Поръчката беше доставена на следващия ден, на най-ниската цена към момента

 

Изключително некоректно се отнесоха към моята поръчка. Поръчах телефона в четвъртък и в същия ден получих обаждане от магазина, с потвърждение, че телефонът ще бъде доставен в идния понеделник, най-късно вторник.
Когато в сряда все още нямах обаджане от магазин/куриер, че има забавяне в доставката, се обадих в магазина, да проверя статуса на поръчката си. Обещаха ми да проверят статуса

 
^