KupiGPS

KupiGPS
Име на фирмата
Техномоби ЕООД
Основан през:
2008
Адрес:
6300 Хасково, ж.к Орфей 18 м-н за навигации TehnoMobi SHOP (Физически магазин)
Имейл:
Skype:
Тел.:
0877200776
3.5
2
0
0
1
1
За фирмата
KupiGPS.eu е онлайн магазин специализиран във вноса и продажбата на GPS навигационни системи и решения, както и автоелектроника и аксесоари. Физическия магазин е създаден през 2008 година.Дългогодишния ни опит ни прави бързи, коректни и точни при обслужването на нашите клиенти. Особенно внимание обръщаме на GPS навигационните решения за камиони. Предлагаме марки от Топ производителите: Garmin, TomTom, Northern Cross, WestRoad, Prestigio, Mediatek и др.
Услуги предлагани на страницата
Начин на плащане: При доставка
Банков превод
Начин на поръчване: Онлайн магазин
Телефон
Имейл
Начин на доставка: До адрес, по куриер
Получаване в офис на куриера
Мнения

Оставете своето мнение за магазин KupiGPS!

1
         
2
3
4

С изпращането на мнението си Вие давате съгласие Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; нататък: Pazaruvaj.com) да запази Вашия имейл адрес в качеството на администратор на данни. Повече информация за обработката на данните вижте тук.

Изпрати мнение
Всички коментари
клиентски коментари

Разопакован продукт със липсващ аксесоар. Освен това ме таксуваха за включения в комплекта безплатен стъклен протектор 24 лева.

 
клиентски коментари

Много точни и много бързи. Препоръчвам.

 
клиентски коментари

Интернет магазанина не дава ясна причина защо не разполагат с всичките аксесоари. Служителя дори не поема инициятива да каже, че ако искам да изчакам ще ми го поръчат от Али експрес и ще е при мен след Х време. Точно това е предимството някой от клиентите да се ориентират към китайските стоки, а именно, че те се предлагат на ниски цени с аксесоари, които няма как да си вземемете за станд

 

KupiGPS (преди 2 години)

Здравейте. Силно сме разочаровани от вашия негативен коментар. Явно сте събрали доста негативни емоции, за които причина най-вероятно не е само нашия онлайн магазин. Ние като коректен магазин разбира се трябва да се защитим. И отговорът ни към Вас е ясен и категоричен:
Винаги се стремим да предлагаме допълнителни аксесоари към мобилните телефони и електрониката, която предлагаме като цяло. Надяваме се, че се досещате, че няма как да имаме абсолютно всички аксесоари и техни разновидности, които клиента би могъл да поиска - просто пазара за аксесоари и техните разновидности е огромен. Но до колкото можем се стремим към възможно максимално задоволяване на нуждите на нашите клиенти. Българския онлайн пазар е наситен с магазини за аксесоари, от които може да изберете или поръчате желания от вас аксесоар или допълнение. А както вие споменахте няколко пъти - явно с цел реклама, може да си поръчате и от някоя китайска онлайн платформа. Отговаряме на вашия коментар, като сме длъжни да отбележим, че дори не се сещаме за случай на недоволен клиент, който е говорил с нас по телефона и е изразил недоволството от липса на аксесоар за даден модел. Може би сте гледал продукта в друг сайт, но просто сте решили да коментирате тук. Няма нищо лошо в това. Ние приемаме всякакви критики, били те основателни или не. Винаги сте свободен да поръчате желания от вас мобилен телефон от Aliexpress или сходна платформа и искрено се надяваме да не се наложи рекламация на продукта при ползването ви, за да не се налага да разбирате, че покупка от такъв тип магазини не се изчерпва само със заплащането на ДДС. Искрено ви желаем да намерите желания от вас продукт на най-добрата цена и с всички желани от вас аксесоари. Приятен ден!

клиентски коментари

Невероятно, но факт уникална реакция от момчетата в ХАСКОВО. Появи се проблем с ново закупен телефон от тях, обадих им се и им изпратих клип къде е проблема. Веднага реагираха в петък на 01, 12, 2017 им го изпратих и в понеделник на 04, 12, 2017 ми върнаха сменен телефон. Супер са! За мен си знам, ако купувам пак ще е от Тях.

 
Магазини

Магазини

KupiGPS(физически магазин)
Адрес: 6300 Хасково, ж.к Орфей 18 м-н за навигации TehnoMobi SHOP
Карта » | Упътване до адрес »
Телефон: 0877200776
Карта
Карта
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Магазини
KupiGPS
6300 Хасково, ж.к Орфей 18 м-н за навигации TehnoMobi SHOP