www.OnlineZaTeb.com

www.OnlineZaTeb.com
Име на фирмата
ГеймПлей БГ ЕООД
Основан през:
2012
Адрес:
1616 София, Панорамен път 15 (Не е пункт за доставка)
Тел.:
0886186835, 0894032716, 0876803177
4.5
38
0
0
1
2
За фирмата
www.OnlineZaTeb.com е пазара от 2012 година.
Ние сме електронен магазин за продажба на едро и дребно на компютърна периферия, компютърни части, мобилни телефони, таблети, телевизори, гейм конзоли, игри и аксесоари за тях, лаптопи, сървъри и много други разнообразни продукти.

Нашата цел е да продължаваме да предоставяме на клиентите си комфортно пазаруване, много добра комуникация, коректност, бързи доставки и едно много важно нещо, не го забравяйте - качествен съпорт!!!

Заповядайте в нашия онлайн магазин и не забравяйте - ние сме винаги "ОНЛАЙН ЗА ВАС"

От екипа на "www.onlinezateb.com"
Благодарим Ви за отделеното време!

С радост Ви съобщаваме, че от 15.11.2019 сме част от семейството на „GamePlay BG Ltd.”, собственост на „ГеймПлей БГ” EOOД с ЕИК 205875698.
Услуги предлагани на страницата
Начин на плащане: При доставка
Банков превод
На изплащане
Начин на поръчване: Онлайн магазин
Начин на доставка: До адрес, по куриер
Получаване в офис на куриера
До адрес, с фирмена логистика
Мнения

Оставете своето мнение за магазин www.OnlineZaTeb.com!

1
         
2
3
4

С изпращането на мнението си Вие давате съгласие Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; нататък: Pazaruvaj.com) да запази Вашия имейл адрес в качеството на администратор на данни. Повече информация за обработката на данните вижте тук.

Изпрати мнение
МНЕНИЯ СПОРЕД ОЦЕНКАТА
Оценка
 
%
90.5 %
0.0 %
0.0 %
2.4 %
7.1 %
Всички коментари
клиентски коментари

Обслужването беше бързо, стоката беше изпратена на същия ден. В офиса на Спиди ми отказаха плащане на банкова карта. Обяснението е, че така е сключен договора с магазина и това е тяхно желание. Наложи се да обикалям из квартала за да търся банкомат. Не е нормално магазин, който продава техника и то за не малки суми да отказва плащания с карта.

 

www.OnlineZaTeb.com (Преди 14 часа)

Здравейте г-н Славов,
Съжаляваме за причиненото неудобство, но за да стигнем до крайна цена с безплатна доставка, която е удовлетворява Вас (крайните клиенти) и в същото време и търговеца да продължи да оцелява, за да продължи да радва крайните клиенти като Вас с тези удовлетворяващи крайни цени с безплатна доставка, то трябва да премахнем определен инструмент за плащане в офисите на някои куриери, които могат да оскъпят продукта.
И в този случай е единствено за плащането с карти през ПОС терминали, но да не забравяме факта, че все пак имаме и други видове плащания, плащане по банков път, на изплащане, PayPal и тн.
И последно г-н Славов, малко търговци описват абсолютно всичко до най-малката подробност.
На ОnlineZaTeb.com е описано всичко, как може да се плаща, кога се изпраща, колко време може да стои дадена пратка в офисите на куриерите и още много детайлни информации, които засягат Вас клиентите, защото както разбрахме от коментара Ви, те са важни за Вас.
Просто е трябвало да прочетете, преди да направите Вашата поръчка, все пак се съгласявате с тези условия.
Все пак благодарим Ви за коментара и за тези 2 звездички, те са важни за нас.
Искрено Ваша:
Управител: Цветелина Кордева

клиентски коментари

Поръчката ми беше обработена и изпратена до мен буквално на следващия ден. Любезна и услужлива жена потвърди поръчката и доставката на телефона. Горещо препоръчвам този магазин. Успех и за в бъдеще!

 
клиентски коментари

Поръчах си видео карта 3080ti от магазина. Картата пристигна с всичко необходимо, платежни документи, гаранционна карта, приемо-предавателн протокол. В интерес на истината за пръв път получавам приемо-предавателен протокол за доставка от онлайн магазин : ). Магазина наистина е доста коректен, потвърждавам го.

 
клиентски коментари

Много добра цена, бърза доставка, коректно отношение. Доволен съм.

 
клиентски коментари

Перфектно обслужване, подпечатани платежни и гаранционни документи. Препоръчвам магазина на 100%

 
клиентски коментари

Много отзивчив и любезен персонал. Оказа професионална помощ при избора на най-подходящия
продукт. Бърза доставка . Много съм доволна и препоръчвам този магазин ! !!

 
клиентски коментари

Добър магазин, праткатра пристигна когато очаквах

 
клиентски коментари

Два дни след като получих xbox ellite series 2 контролер, той дефектира. Просто десния аналог започна да се движи трудно. Изпратих продукта за рекламция в 14 дневния срок, който ми се полага по закон и поисках да ми се върнат парите. На 3-тия ден служител на магазина ми се обади с предложение да ми върнат заплатена сума или да го сменят с нов продукт. Потъвърждавам на 100%, съпорта на то

 
клиентски коментари

Много съм доволен ! (За разлика от други сайтове) Тук поръчките се изпъняват бързо , бърза доставка . Препоръчвам на 100%

 
клиентски коментари

Нещата се получиха бързо и без никакви проблеми. Отлична оценка!