Масажори Beper

(5 продукта)
 Филтри

Можете да направите ежедневието си по-приятно с всевъзможни уреди за масаж. Масажорите за... Покажи повече

Параметри

Видът на масажора
Масажорите се предлагат в различни форми в зависимост от региона от тялото, който масажира:

Пистолет за масаж – използва се за масаж на схванатите мускули на ръцете, краката или гърба
Масажна възглавница - използва се за масаж на врата, раменете и гърба
Масажни електроди –стимулират особено коремните мускули
Масажни вани - идеалният релакс за умореното тяло
Масажен колан - стимулират коремните мускули и ханша
Масажна яка - за лечение на болки в гърба, шийните прешлени и раменете
Масажор за очи - за отпускане и освежаване на очите

Можете също така да получите масажни превръзки, които облекчават болките в ръцете, краката и гърба, масажни химикалки, които стимулират акупресурните точки, или масажни обувки, които лекуват болезнените крака.

Управление и захранване
Масажорите работят по три начина:
Ръчно - не се изискват батерии, електроенергия или друго зареждане; масажорът трябва да се движи ръчно.
Електронно – за да използвате така наречената електрическа стимулация, като вибрация, масажорът трябва да бъде включен в контакта или да сложите батерии; устройството може лесно да се регулира с бутони.
USB кабел – необходима е електроенергия; този метод се използва за по-малки масажори.
Масажните седалки също работят с дистанционно управление, което Ви позволява да контролирате интензивността на масажа, скоростта на вибрацията или да регулирате вида на масажа за определена част от тялото си.

Ниво на шума
Някои масажори, особено по-малко компактните, са много шумни, така че имайте предвид, че не могат да се използват през нощта или в ранните сутрешни часове. Ако плнирате масаж по това време на деня, проверете колко шум издава масажора по време на покупка. Ако това не е посочено директно в описанието на продукта, не се колебайте да се обърнете директно към продавача или производителя, за да научите повече за нивото на шума.

Местоположение
Някои масажори трябва да се използват само у дома, например, ако изискват електрически контакт. Много производители, като на масажни кресла, предоставят и USB кабели към своите масажори, които могат да се използват и в автомобила. Повечето устройства са преносими и могат да се използват по време на пътуване. Винаги проверявайте два пъти размерите, за да имате достатъчно място у дома за използване или съхранение на масажора.

Програми и функции
Броят на програмите естествено е тясно свързан с достъпните на дадения модел функции. Колкото повече програми има масажорът, толкова повече функции има. Много масажори имат до дванадесет програми, които Ви позволяват да настроите масаж на различни части на тялото си, като гърба, раменете, краката, задните части и стъпалата или дори лицето.

Кои характеристики оценявате най-добре в масажора?
Таймер - задайте колко дълго ще продължи масажа
Ултразвук - предлага се на масажори за лице; почиства кожата в дълбочина и почиства порите
Вибрации - Ви позволява да регулирате интензивността на вибрациите
Затопляне – тази функция е налична при масажни подложки и яки, които загряват мускулите
Подгряване - ще оцените това при масажорите за крака; функцията за подгряване поддържа водата с постоянна температура, която можете да настроите
Автоматично изключване - машината се изключва от съображения за безопасност след масажа
Дисплей - можете да видите зададената програма и час
Инфрачервена светлина - разгражда токсичните вещества в организма

Вид масаж
Масажните устройства предлагат няколко вида масаж:

Шиацу масаж
Шиацу масажът е масажна терапия, базирана на традиционната китайска медицина. Шиацу отпуска мускулите и възстановява енергийния баланс. Помага при мускулни, ставни и стомашни болки или менструални проблеми.

Вибрационен масаж
Той отпуска мускулите на цялото тяло с нежни вибрации, които са много нежни към тялото ни. Вибриращият масаж е идеален за тези, за които класическият или тайландски масаж е твърде интензивен.

Ролков масаж
Това е така нареченият ролков или търкалящ масаж, при който масажните глави се движат нагоре-надолу. Отпуска мускулите на ръцете или краката.
Електростимулационен масаж
Този масаж използва слаб електрически ток за въздействие върху нервните влакна и активиране на мускулите. Напълно безболезнено и безопасно. Въпреки това, той не трябва да се използва от бременни жени или хора с пейсмейкъри.

59,99 лв
ozone.bg
Подробно
от 69,97 лв
2 оферти
89,99 лв
ozone.bg
Подробно
69,97 лв
pazaruvai-lesno.bg
Подробно
89,97 лв
pazaruvai-lesno.bg
Подробно

Pъководство за пазаруване на Уреди за масаж

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.