Как да си купите комплект за караоке?

Караоке е форма на японско забавление с пеене. Можете също да тествате таланта си в специални караоке барове, но дори можете да вземете един вкъщи, ако обичате да пеете или просто обичате да се отпускате с музика. Можете да избирате от различни хардуерни устройства или просто да купите програма за Вашия компютър или мобилен телефон, наречена онлайн караоке.На пазара има няколко вида домашни караоке устройства. Можете да свържете караоке микрофон към Вашия смартфон и да пускате песни директно от телефона си. Предлагат се и пълни караоке комплекти, оборудвани с микрофон, който също показва текста на екрана, докато песента се възпроизвежда. Освен това има детски караоке комплекти, които макар и да не са с най-доброто качество на звука, със сигурност ще се харесат на всеки малък певец.

Караоке е форма на японско забавление с пеене. Можете също да тествате таланта си в специални караоке барове, но дори можете да вземете един вкъщи, ако обичате да пеете или просто обичате да се отпускате с музика. Можете да избирате от различни хардуерни устройства или просто да купите програма за Вашия компютър или мобилен телефон, наречена онлайн караоке.На пазара има няколко вида домашни караоке устройства. Можете да свържете караоке микрофон към Вашия смартфон и да пускате песни директно от телефона си. Предлагат се и пълни караоке комплекти, оборудвани с микрофон, който също показва текста на екрана, докато песента се възпроизвежда. Освен това има детски караоке комплекти, които макар и да не са с най-доброто качество на звука, със сигурност ще се харесат на всеки малък певец.

Време за четене 8 мин.
Диа, редактор, Pazaruvaj.com

На първо място, трябва да разгледате следните въпроси, които също са обяснени подробно в това ръководство за пазаруване:

  • За какво да внимавате, за да вземете най-доброто за Вас решение?

  • Колко струва комплектът за караоке и какви параметри има всеки модел?

  • Какво трябва да имате предвид, когато определяте цената, вида или чувствителността на комплекта за караоке?

  • Кои са най-новите иновации, за които непременно трябва да чуете?

  • Какви превантивни функции за безопасност може да има един караоке комплект? Прочетете нашето задълбочено ръководство за пазаруване, което дава съвети и Ви превежда през всяка стъпка, за да изберете продукта, който най-добре отговаря на Вашите нужди!

Организирайте идеите си

За да можете да кажете какъв караоке комплект искате да купите, първо обмислете и съберете аспектите, които искате да видите във Вашия нов модел. Помислете кои параметри са Ви допадали и какво Ви е харесало по-малко в продукта, който сте използвали преди. Вижте какво използват Вашите приятели и роднини във Вашата среда или разгледайте ТОП продуктите на нашия сайт. Можете да прочетете за някои модели, за да разберете кои са най-търсените продукти. За да разберете лесно кои функции и характеристики какво означават, ние ще Ви помогнем като Ви обясним всичко и ще се опитаме да улесним избора за Вас.

Първо направете списък с най-необходимите функции, които Вашият комплект за караоке непременно трябва да притежава.
Можете да направите това лесно, като посетите страницата с категория Комплект за караоке и изберете най-важните параметри от филтрите вляво.

Най-важните аспекти

Между 100 и 250 лв можете да намерите тонколони, аксесоари, микрофони, но и пълни комплекти. Тук се предлагат и кабелни или bluetooth микрофони, които или се подаряват към високоговорителите, или могат да бъдат закупени отделно. Има комплекти, предназначени специално за деца, които са или по-издръжливи, или са оборудвани с уютни LED светлини за радост на най-малките.

Между 250 и 500 лв на преден план ще излязат и специално осветление и дизайн, които осигуряват супер атмосфера, и мощността на усилвателите също ще се увеличи. Повечето тонколони могат да издържат до 24 часа, ако ги заредите предварително. Те имат вход за китара, така че можете да направите още по-голямо парти у дома.

За над 500 лв можете да пресъздадете атмосферата на истински клуб в дома си! Повечето устройства имат bluetooth връзка, което ги прави перфектен избор за пикник, градинско парти или семейно събитие. Изберете от нашите караоке комплекти и намерете подходящия за Вашия стил! Независимо дали харесвате версията от твърда дървесина или по-впечатляващата пластмаса с LED светлини, само от Вашия дом и компания зависи, колко голямо парти правите!

Караоке комплект

Пълният комплект за караоке обикновено включва миксер, един или два микрофона, усилвател, високоговорители, кабел и адаптер за свързване на оборудването към устройството и телевизора.

Различните видове ехо ефекти са основна даденост, повечето устройства поддържат MP3 формати и възпроизвеждат музика от CD, DVD и SD карти, така че няма пречка да разкрасите любимия си музикален стил със собствено пеене и да се чувствате на сцената по всяко време. Повечето от тези устройства звучат много добре.

Караоке микрофон

Безжичният дизайн и компактният размер на караоке микрофона позволяват свободно движение и пълна преносимост, така че можете да бъдете звездата на всеки рожден ден или моминско парти. Можете също така лесно да свържете устройството към смартфон, таблет или компютър с помощта на кабел или Bluetooth. Обичайно е тези уреди да предлагат ехо ефекти, а вградените високоговорители често могат да се използват като преносими високоговорители, така че не са статични, забавлението може да продължи навсякъде!

Всичко в едно

Цялостните караоке системи обикновено предлагат редица интересни функции. Имат дисплей, който показва текста на избраната песен и разбира се идва с един или два микрофона. Придружаващото цветно осветление превръща всяка песен в дискотека. Имат поддръжка за редижа аудио източници - за свързване на CD, DVD и често AUX и USB портове или Bluetooth външни аудио устройства, примерно смартфони. Освен това повечето устройства имат поставка за таблет.

Караоке за деца

Привлича всяко детско парти и осигурява незабравимо изживяване както за малки, така и за големи, когато всеки може да изпее любимата си песен! Детските караоке устройства привличат вниманието особено с цветния си дизайн, така че външният им вид и светлините със сигурност ще запленят най-малките.

Поради малкия си размер, тези играчки инструменти са леки и удобни за носене. Обикновено имат вграден високоговорител и поне един микрофон. Устройствата често се допълват с LED осветление или други подобрения (като водни фонтани) с привличащи вниманието ефекти.

Други важни параметри

• Особено важно, когато искате да правите караоке на различни представления или организирани събития. • Следете качеството и свързаността на микрофоните. • Качеството на звука не е ключов параметър за детски и парти караоке микрофони.

Домашното караоке и детско караоке трябва да бъдат доста прости и лесни за употреба от потребител, накратко казано, само го включвате и вече можете да пеете. Професионалните комплекти за караоке изискват по-голяма степен на технически познания от страна на потребителя. По-голямата част от караоке микрофоните просто трябва да бъдат сдвоени със смарт устройство или компютър и след това само да се включи музиката.

• Обърнете специално внимание на форматите, които устройството може да възпроизвежда. • Най-често поддържаните музикални носители са CD и DVD и CD-G. • Повечето караоке устройства също възпроизвеждат MP3 или MP3-G формат.

Ако искате да направите парти или да пеете в парка с Вашето караоке устройство, не забравяйте да закупите преносимо устройство. Преносимите комплекти за караоке обикновено позволяват работа с батерия, караоке микрофоните се зареждат от електрическата мрежа, както и преносимите високоговорители, така че можете да ги зареждате в движение от power bank.

По-професионалните комплекти за караоке обикновено са по-сложни за свързване и имат собствени високоговорители, което ги прави по-подходящи за домашна употреба.

Освен това се уверете, че Вашето караоке е направено от издръжлив материал, за да можете да се забавлявате с него дълго време.

• Ехо ефекти и специални функции за подобряване на звука. • Някои устройства предлагат и светлинни ефекти, които реагират директно на пеенето. • Функция за заглушаване на гласа – може да се чуе само музиката и Вашата песен, но не и оригиналния вокал. • Някои комплекти за караоке имат и поставка за таблет или мобилен телефон.

Караоке песни

Какво е парти или празнично веселие без караоке? Текстовете на песните са лесни за намиране в интернет. По-сложните караоке комплекти дори пускат песента, заглушават вокалите и продължават да прожектират текста на екрана. Най-популярните караоке песни включват дует Shallow, песента Hallelujah. както и много популярните песни от мюзикъли Grease и The Summer of the Jackal. Ако искате да изберете от най-доброто за домашно караоке, потърсете специални CD или DVD. Препоръчваме Ви обаче първо да направите пробно прослушване, за да получите представа за качеството на песните от записа. Как да разберете дали пробата е с добро качество? • Ако песента е записана добре, няма да се чува шум или други смущаващи звуци. • Музиката съвпада с оригинала, както го познавате от мултимедийни, радио или музикални приложения. • Записите на различните песни от диска има приблизително еднаква звукова сила.

Новости, за които непременно трябва да знаете

Караоке DVD формат Най-широко използваният караоке формат за възпроизвеждане на DVD плейъри, компютри и различни игрови конзоли.

Караоке CD-G формат В днешно време форматът губи популярност, но след изтегляне на отделни песни на компютър, медиите в този формат могат да се възпроизвеждат в SW плейъри. Голямо количество, предимно чуждестранен репертоар е наличен поради остарелия формат.

MP3-G формат Работи на същия принцип като CD-G формата. Възпроизвежда песента и показва текста на екрана.

Бъдете внимателни

Помислете каква музика харесва Вашата компания, колко бихте използвали Вашата караоке машина, дали искате тя да бъде лесно преносима, или бихте я използвали само в едно помещение. Предпочитате постоянна парти атмосфера с ослепителни LED светлини или предпочитате по-фината дървена облицовка, която дори се вписва във Вашия дом и мебели? Искате ли да вдигнете настроението на малките деца на детско парти? Изберете специални продукти за деца, които гарантирано ще впечатлят най-малките! Важното е да отпуснете гласа си, да се почувствате напълно освободени и да бъдете център на партито със собствено индивидуално изпълнение!

Изберете и купете най-добрия продукт за Вас

Може би не с помощта на всички достъпни филтри, но посредством най-важните успяхме да сортираме комплектите за караоке, които можете да вземете под внимание, и сега трябва само да изберете най-симпатичната от няколко. След това трябва да прегледате продуктите според снимките и да прочетете отзивите на клиентите. Броят на звездите е чудесно отражение на отзивите на потребителите, след като са получили стоката и са започнали да я използват. Непременно вземете предвид тези коментари, тъй като те могат да съдържат ценна информация при избора на крайния продукт.

Ако все още харесвате повече от един продукт, тогава в допълнение към описанието на продукта можете да сравните продуктите според техните свойства с функцията за сравнение.

Почти сме готови :)

Надяваме се, че сте успели да намерите идеалният за Вас комплект за караоке, така че остава само да изберете магазина, от който искате да закупите продукта.

Това също зависи само от Вашите предпочитания, но и сега не сте сами, защото ще Ви помогнем с няколко съвета, за да улесним Вашето решение:

  • Можете да изберете такъв магазин, който познавате и на който имате доверие

  • От гледна точка на цената можете да изберете дори и най-евтиния

  • Можете да проверите разходите за доставка и наличността на продукта

  • Можете също да прочетете отзиви за магазините, където броят на звездите също ще Ви помогне

  • Потърсете етикета Коректен магазин при нашите партньори

Вярваме, че Вашето решение сега вече със сигурност е достатъчно обосновано и нямате повече съмнения кой комплект е най-подходящият за Вас. Надяваме се, че нашето ръководство за пазаруване Ви е било полезно. Накрая остава да кликнете на бутона към магазина >> и да си купите избрания продукт!