Маша за коса

(2 продукта)

Всяка дама с афинитет към екстравагантни прически трябва да си вземе маша, независимо дали... Покажи повече

Параметри

Мощност
Машите не изискват висока консумация на енергия, тяхната консумирана мощност обикновено е между 30 и 60 W.
Колкото повече настройки за скорост и температура има един уред, от толкова по-мощен двигател се нуждае. Машите с висока мощност са най-добри за поддържане на косата Ви здрава, защото колкото по-висока е мощността, толкова по-бързо можете да накъдрите косата си, така че тя да бъде по-малко увредена от топлината.

Материал
Турмалинови маши: Турмалинът излъчва отрицателни йони. Предотвратява изсушаването, така че този материал е особено подходящ за тънка коса.
Титаниеви маши: Титанът е най-лекият и издръжлив материал. Загрява бързо и равномерно и е подходящ за оформяне на гъста, непокорна коса.
Керамични маши: Керамиката е практичен компромис за всички типове коса. Нежен е към косата, загрява равномерно и бързо.
Тефлонови преси за коса: Тефлонът е много нежен и подходящ за всички типове коса.
Комбинирани маши: Съществуват титанов турмалин, керамичен турмалин или комбинирани устройства от керамика-титан, които съчетават предимствата на двата материала.

Диаметърът на машата
Тялото на машата може да бъде с различен диаметър и това определя размера на къдриците. С диаметър до 19 мм, машата може да се използва за създаване на букли и малки къдрици, като е подходяща и за къса коса. С по-големи диаметри (до 38 мм) можете да постигнете по-големи, по-рехави вълни. Диаметърът от 25 мм е средата, подходяща дори за напълно начинаещи.

Ергономичност и тегло
Дръжката трябва да пасва добре в ръката, затова обикновено е гумирана или е с друго покритие. Не се плъзга и е приятна за работа. L-образните маши са ергономично проектирани, за да бъдат лесни и удобни за използване и да избягват ненужното натоварване на ръката.
Добре е бутоните за управление и превключвателят да не са разположени директно в зоната за захващане, за да се избегне случайно превключване. Някои устройства също имат вградено заключване на температурата.

62,40 лв
notino.bg
Подробно
37,84 лв
technohome.bg
Подробно

Pъководство за пазаруване на Маша за коса

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.