Мобилни телефони (GSM)

(7 продукта)
Технология на дисплея
Честота на опресняване

Може би сега е моментът да смените своя мобилен си телефон или да помогнете на някого да... Покажи повече

Най-важните аспекти

Цена
Дисплей

Новости, за които непременно трябва да знаете

Здравословни проблеми при използването на мобилен телефон - Добре известно е, че радиочестотното RF излъчване има много висок „топлинен“ ефект, което означава, че повишава температурата на тялото. Съществуват опасения, че ниските нива на радиочестотна радиация от мобилни телефони могат да причинят здравословни проблеми на потребителите, като главоболие, депресия или тревожност.

Общо погледнато може да се каже, че пристрастяването към мобилни телефони и психологическото здраве са пряко свързани. Прекомерната употреба на телефон може да има отрицателен ефект върху психичното здраве на подрастващите: те могат да изглеждат изнервени и преуморени.

Ако искате да закупите мобилен телефон за детето си, трябва да знаете, че средната възраст за това е около 12-13 години, но когато избирате устройство за сина/дъщеря си, това трябва да бъде обосновано, лично решение, което може да се променя в зависимост от зрелостта и потребностите на детето. Затова преди да му купите смартфон, помислете и непременно си задайте въпроса: защо то се нуждае от него?

720,00 лв
novtelefon.com
650,00 лв
novtelefon.com

Pъководство за пазаруване на Мобилни телефони (GSM)

699,00 лв
novtelefon.com
690,00 лв
novtelefon.com
860,00 лв
novtelefon.com
790,00 лв
novtelefon.com
1 280,00 лв
gsm-mobile.bg

Pъководство за пазаруване на Мобилни телефони (GSM)

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.