Ferplast Аквариум Ferplast DUBAI 120 LED - черен (6470)

1120,00 лв.
Информация в магазина
Препоръчана оферта AquariumBG - Всичко за акваристиката на едно място

Топ оферта

към магазина
Вид:

Най-евтини оферти (1)

Информация в магазина0 непроверени мненияДанни на магазина

Описание на продукта

Параметри на продукта

Производител
Ferplast
Етикет
Ferplast

Параметри на продукта

Производител
Ferplast
Етикет
Ferplast

Описание на продукта

Стъклените аквариуми Dubai се интегрират безпроблемно навсякъде благодарение на наличните покрития. Гамата предлага модели с различен размер и капацитет, които могат да задоволят всяко изискване. Те предлагат страхотна производителност, отлично качество и ниска консумация. Dubai Aquarium Led 120 се отличава с изчистен, линеен дизайн и има капацитет от 240 литра. Дебелината на стъклото е 8 мм. , което е гаранция за голяма стабилност и здравина. Безопасен и надежден е. Всички аквариуми Dubai Led 120 са снабдени с вътрешен филтър Bluwave 07, усъвършенствана филтрираща система, изградена на три етапа (механична, биологична и адсорбентна), в комплект с филтърни материали, помпа и нагревател, който също е лесен за поддръжка благодарение на удобните подвижни отделения. LED осветителната система осигурява отлично цветопредаване с ярки цветове, ефективност и надеждност. Технически спецификации:
- аквариум за прясна и солена вода
- модерен и чист
- дебелина на стъклото: 8 мм
- вместимост: 240 литра
- тегло в пълно състояние: 290 кг.
- вграден филтър Bluwave 07, в комплект с помпа Blupower 900l/h, филтърен материал и нагревател Bluclima 200 W
- LED осветителна система, която осигурява високо цветопредаване и икономия на енергия
- плъзгащ се таван
- горни плъзгащи се врати за достъп
- две плъзгащи се врати за автоматично подаващо устройство и скимер
Може допълнително да се закупи специална поставка за него.
Технически характеристики :Тип аквариум :сладководен и соленоводенОбем в литри :240 литраРазмери ( д/ш/в ) :121/41/56 см. Филтър :Bluwave 07Осветление :LED 1x9w; 1x15wНагревател :Bluclima 200WДебелина на стъклото :8 мм. Цвят :черенПроизводител :FerplastПроизход :ИталияВносител :Ай Шоп ЕООДГаранция :24 Месеца

Липсва или е неправилен важен параметър? Предоставената информация е само за ориентиране, затова ви съветваме да проверите дали предлаганият продукт има ключовите параметри от които се нуждаете, преди да купите от магазина по ваш избор. Въпреки че се стремим към максимална точност на информацията, за съжаление не можем винаги да гарантираме 100% съответствие. Цените на продуктите са с включен ДДС.

Продуктът все още няма отзиви.