Blumfeldt Cascada Doble, декоративен фонтан, 2 етажа, 12 W, 600 л/ч, дърво, кафяв (GDI5-Cascada Doble) (GDI5-Cascada Doble)

TOP 37 в категории Градински фонтан

Ние автоматично избираме продукти въз основа на потребителски отзиви, интерес към продукта и продажби

Blumfeldt Cascada Doble, декоративен фонтан, 2 етажа, 12 W, 600 л/ч, дърво, кафяв (GDI5-Cascada Doble) (GDI5-Cascada Doble)

293,00 лв.
Информация в магазина
Препоръчана оферта electronic-star.bg

Топ оферта

към магазина
Вид:

Най-евтини оферти (1)

Информация в магазина86 % • 6052 мненияДанни на магазина

Описание на продукта

Параметри на продукта

Производител
Blumfeldt
Етикет
Blumfeldt

Параметри на продукта

Производител
Blumfeldt
Етикет
Blumfeldt

Описание на продукта

Нежно бълбукаща вода в съчетание с впечатляващ външен вид: декоративен градински фонтан Blumfeldt Cascada Doble. С дървените си бъчвички, от които непрекъснато тече поток от вода, каскадният фонтан внася във всяка градина или тераса изключителен рустикален стил и атмосфера. Двата етажа от масивни дървени съдове се издигат в събираща се кула, която е завършена с ръчно рисувана лакирана в черно ръчна помпа. И двете бъчви са изработени от масивно жилно елхово дърво обработено визуално с пламък. За да гарантира, че водата ще остане в съдовете и да се предпази дървото от гниене, бъчвите са запечатани отвътре с дебело защитно езерно фолио покритие. Разбира се, не трябва да се притеснявате от факта, че трябва да задвижвате помпата ръчно, за да потече водата, благодарение на концепцията Loopflow Concept фонтанът разполага с вградената електрическа помпа, която е поставена в най-долният съд и изтегля водата чрез маркуча до горната част на декоративната помпа. С мощност 12 W се циркулират до 600 литра на час, което гарантира, че каскадният фонтан Blumfeldt създава собствен силен воден поток. Центърът на вниманието на всяка градина е декоративният фонтан Cascada Doble на компанията Blumfeldt.

Липсва или е неправилен важен параметър? Предоставената информация е само за ориентиране, затова ви съветваме да проверите дали предлаганият продукт има ключовите параметри от които се нуждаете, преди да купите от магазина по ваш избор. Въпреки че се стремим към максимална точност на информацията, за съжаление не можем винаги да гарантираме 100% съответствие. Цените на продуктите са с включен ДДС.

Продуктът все още няма отзиви.