Electronic Arts F1 22 (PC)

100 %
63,26 лв.
В наличност
Препоръчана оферта Gameday.bg

Топ оферта

към магазина
Вид:

Най-евтини оферти (1)

В наличност • Един вариант3 непроверени мненияДанни на магазина

Описание на продукта

Параметри на продукта

Производител
Electronic Arts
Игра тип
Симулатор

Мнения

  Параметри на продукта

  Производител
  Electronic Arts
  Игра тип
  Симулатор

  Описание на продукта

  Това издание е под формата на код за активация в кутия, без физически носител.  Влезте в новата ера на Формула 1 заедно с EA SPORTS F1 22, официалната видео игра на Световния шампионат на FIA Formula 1 през 2022 г. Подгответе се за нов сезон, предоставящ усъвършенствани коли и преработени правила, които ще ви изненадат в деня на състезанието, тествайте уменията си около новия Международен автодром в Маями и усетете вкуса на блясъка и славата в F1 Life.

  Състезавайте се със зашеметяващите нови коли от сезона на Формула 1 2022 и се насладете на едно истински потапящо и изпълнено с адреналин преживяване. Създайте отбор в режима My Team, състезавайте се един срещу друг в режим на разделен екран или в мултиплейър режим, или пък вземете суперавтомобили от някои от най-големите имена в бранша. Възможностите за забавление са безкрайни.
  Липсва или е неправилен важен параметър? Предоставената информация е само за ориентиране, затова ви съветваме да проверите дали предлаганият продукт има ключовите параметри от които се нуждаете, преди да купите от магазина по ваш избор. Въпреки че се стремим към максимална точност на информацията, за съжаление не можем винаги да гарантираме 100% съответствие. Цените на продуктите са с включен ДДС.

  Оценка на продукта

  100 %
  средно от 1 отзива
  5
  1 ×
  4
  0 ×
  3
  0 ×
  2
  0 ×
  1
  0 ×

   Niko24

   100 %
   • Много
   • Няма

   Страхотна игра!