Bosch GSH 5 (0611337001)

998,00 лв.
В наличност
Препоръчана оферта kmtools.net

Топ оферта

към магазина
Вид:

Най-евтини оферти (4)

В наличност • Един вариант7 непроверени мненияДанни на магазина
Информация в магазина97 % • 291 мненияДанни на магазина
В наличност • Един вариантБезплатно1 непроверен мненияДанни на магазина
Информация в магазинаБезплатно3 непроверени мненияДанни на магазина

Описание на продукта

Параметри на продукта

Производител
Тип
Къртач
Захранване
Мрежово
Мощност
1100 W
Енергия на удар
7.5 J
Вибрации
2850 bpm
Обороти
2850 об/мин
Тегло
5.6 кг

Параметри на продукта

Производител
Тип
Къртач
Захранване
Мрежово
Мощност
1100 W
Енергия на удар
7.5 J
Вибрации
2850 bpm
Обороти
2850 об/мин
Тегло
5.6 кг

Описание на продукта

Къртач със SDS maxBosch GSH 5 Professional

Електрическият къртач Bosch GSH 5 се използва на строителни площадки за къртене, разрушаване и раздробяване на бетон и тухла. Високата производителност се постига благодарение на намаленото контактно налягане и удължения ствол. D-образната ръкохватка осигурява сигурно задържане на инструмента във всяко положение. Секачът може да се фиксира в 12 различни положения за най-удобна работа. Ударният механизъм и системата за смазване са оптимизирани. Други предимства са допълнителната затворена ръкохватка за по-добра ергономия и функцията блокиране на превключвателя при продължителен режим на работа.

Код на производител: 0 611 337 001

Технически данниДанни за производителностЕнер гия на удара7,5   JДопълнителни данниНоминална консумирана мощност1 100   WРазмери на инструмента (дължина)460   mmДържач за инструментиSDS max  Честота на ударите при номинални обороти2.900   1/minТегло5,7   kgРазмери на инструмента (широчина)103   mmРазмери на инструмента (височина)235   mmОбщи стойности на вибрациите (Ударно пробиване в бетон)Стойност на вибрационните емисии ah12   m/s2Несигурност K1,5   m/s2Забележка: Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Фирмата неносиотговорностза типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаванемеждуизоб ражениетои реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристиките му. Всички цени в сайта са вбългарскилева и с ДДС 20%.

Липсва или е неправилен важен параметър? Предоставената информация е само за ориентиране, затова ви съветваме да проверите дали предлаганият продукт има ключовите параметри от които се нуждаете, преди да купите от магазина по ваш избор. Въпреки че се стремим към максимална точност на информацията, за съжаление не можем винаги да гарантираме 100% съответствие. Цените на продуктите са с включен ДДС.

Продуктът все още няма отзиви.