Blumfeldt Löwenstein фонтан за стена градински фонтан Solar 2W LED полирезинен вид камък (SOL1-Loewenstein) (SOL1-Loewenstein)

483,00 лв.
Информация в магазина
Препоръчана оферта Klarstein.bg

Топ оферта

към магазина
Вид:

Най-евтини оферти (1)

Информация в магазина84 % • 3963 мненияДанни на магазина

Описание на продукта

Параметри на продукта

Производител
Blumfeldt
Етикет
Blumfeldt

Параметри на продукта

Производител
Blumfeldt
Етикет
Blumfeldt

Описание на продукта

Фонтана за стената Blumfeldt Löwenstein почита името си. Независимо дали е отвътре или отвън, чешмата омагьосва околностите си с древногръцка игра на вода и подобно на Архимед използва пълната сила на слънцето. Градинският фонтан Blumfeldt Löwenstein превръща древните стени в древногръцки водни пейзажи. Фонтанът за стена е изработен от масивен полирезин във вид на естествен камък. Подсилена с колони и антични орнаменти, студената вода тече от горната лява част и омагьосва сетивата ви. Малка, но мощна помпа с циркулация на водата от 200 l / h осигурява постоянно движение и не е необходимо да се добавя вода. LED диоден венец ще се погрижи за нощното осветление, благодарение на което водата на последния етаж допълнително ще искри. Това обаче не уморява работата на фонтана случайно: вместо от контакта, захранването идва изключително екологично и икономично от 2W слънчев панел, който може свободно да поставите на най-добрите слънчеви места благодарение на дълъгия захранващ кабел и 30 см дълъг връх за потапяне. В допълнение към помпата, тя зарежда и вградената литиева батерия от 3.7 V / 2000 mAh, така че нежното пръскане запълва и вечерните и нощните часове. Когато водата бълбука, стените на Blumfeldt Löwenstein украсяват стените с древната си елегантност и събуждат древна Гърция към нов живот.

Липсва или е неправилен важен параметър? Предоставената информация е само за ориентиране, затова ви съветваме да проверите дали предлаганият продукт има ключовите параметри от които се нуждаете, преди да купите от магазина по ваш избор. Въпреки че се стремим към максимална точност на информацията, за съжаление не можем винаги да гарантираме 100% съответствие. Цените на продуктите са с включен ДДС.

Продуктът все още няма отзиви.