Sharkoon Rush ER3

41,08 лв.
В рамките на една седмица
Препоръчана оферта XuPe

Топ оферта

към магазина
Вид:

Най-евтини оферти (1)

Sharkoon Rush ER3
В рамките на една седмица • Един вариант84 % • 12 мненияДанни на магазина

Описание на продукта

Параметри на продукта

Производител
Sharkoon
Тип
Диадема
Тип връзка
кабелни
Свързване
3.5 мм жак
Минимална честота
20 Hz
Максимална честота
20000 Hz
Чувствителност
94 dB
Номинален импеданс
32 Ohm
Дължина на кабела
240 см
Микрофон
Да
Регулатор за усилване
Да
Тегло
223 г

Параметри на продукта

Производител
Sharkoon
Тип
Диадема
Тип връзка
кабелни
Свързване
3.5 мм жак
Минимална честота
20 Hz
Максимална честота
20000 Hz
Чувствителност
94 dB
Номинален импеданс
32 Ohm
Дължина на кабела
240 см
Микрофон
Да
Регулатор за усилване
Да
Тегло
223 г

Описание на продукта

Перфектни геймърски слушалки с дълбок и кристален звук, с голяма мида Ф40 и меко покритие за отлично уплътняване на ушната мида и звукоизолиране за най-добър звук при слушане на музика от компютър, лаптоп , говорене по скайп и игра на различни игри.
Предимство за отбора!
В слушалките на Sharkoon RUSH ER3 има всичко необходимо за гласови разговори и тактическа консултация с останалата част от екипа. Те могат удобно да се регулират до желания размер на главата и, благодарение на меката обиколка и уплътнена лента за глава, гарантира удобно използване, дори и след часове на употреба. Това, което прави Слушалките Sharkoon RUSH ER3 още по-приятни за носене, са техният елегантен дизайн и дискретен геймър вид, който се предлага в цветните версии бяло / синьо или черно / оранжево.

Комуникативно и адаптивно!
За да се осигури плавна комуникация дори при забързаното действие на предизвикателна игра, ние сме проектирали микрофона на RUSH ER3 да бъде особено гъвкав и лесно регулируем. Това се допълва от надеждните 40 мм говорители, които осигуряват кристалния звук. Силата на звука, както и заглушаването на микрофона могат лесно да се управляват с натискането на бутон чрез вградения контролер, който е интегриран в кабела на слушалките.

Приятно ми е да чуя, едва усещам!
Слушалките Sharkoon RUSH ER3 могат да бъдат свързани към всички обикновени компютри чрез своите два позлатени 3.5 mm стерео жака. Свързващият кабел е изработен с изключително дълъг размер 240 см и за да се избегне счупването на кабела, той е обвит с нехлъзгава тъкан. В комбинация с много малкото тегло - 223 грама на RUSH ER3, имате почти неограничена свобода на движение и безгрижни игри.

Ако трябва да го свъжете с лаптоп и телефон с букса стерео жак трилентов, тогава можете да вземете и преходника Sharkoon PMP35, който преобразува 2-та стереожака в един трилентов стереожак.

Съвместими с: Настолни компютри, лаптопи, Mac компютри, MP3/MP4, конзоли и всички видове филмови плеъри, игрални конзоли, смартофони и таблети.
Дължина на кабела - 2,4 метра
Честотен диапазаон : 20Hz - 20 000Hz
Чувствителност 94 dB 3 dB
Максимална входна мощност: 50mW
Съпротивление: 32 Ома
Чувствителнел микрофон -58 dB 3 dB

Липсва или е неправилен важен параметър? Предоставената информация е само за ориентиране, затова ви съветваме да проверите дали предлаганият продукт има ключовите параметри от които се нуждаете, преди да купите от магазина по ваш избор. Въпреки че се стремим към максимална точност на информацията, за съжаление не можем винаги да гарантираме 100% съответствие. Цените на продуктите са с включен ДДС.

Продуктът все още няма отзиви.