Blumfeldt Savona, соларен фонтан, 2, 8 W, полирезин, 5 часа, батерия, LED осветление, камък (LEU13-Savona) (LEU13-Savona)

TOP 4 в категории Градински фонтан

Ние автоматично избираме продукти въз основа на потребителски отзиви, интерес към продукта и продажби

Blumfeldt Savona, соларен фонтан, 2, 8 W, полирезин, 5 часа, батерия, LED осветление, камък (LEU13-Savona) (LEU13-Savona)

252,00 лв.
Информация в магазина
Препоръчана оферта Klarstein.bg

Топ оферта

към магазина
Вид:

Най-евтини оферти (1)

Информация в магазина85 % • 3959 мненияДанни на магазина

Описание на продукта

Параметри на продукта

Производител
Blumfeldt
Етикет
Blumfeldt

Параметри на продукта

Производител
Blumfeldt
Етикет
Blumfeldt

Описание на продукта

Със соларният фонтан на Blumfeldt Savona, комбинацията от нежно течаща вода, впечатляващо осветление и дизайн на камък ще превърне градината, балкона и хола в оазис за релакс. Снабдена със соларен панел и SunRiver технология, Savona работи напълно независимо от външно захранване и може да работи до 5 часа без слънчева светлина благодарение на интегрираната си литиево-йонна батерия. Благодарение на конструкцията на полирезина, соларният фонтан е не само визуален елемент, но е и устойчив на замръзване и изключително издръжлив. Въпреки сравнително ниското си тегло, той стои стабилно дори при ветровито време. В допълнение към нежния звук на водата, соларният фонтан Savona разполага с интегрирана LED светлина, която впечатлява навсякъде. В допълнение към релаксиращия ефект, соларният фонтан има и друг положителен ефект върху здравето: той автоматично овлажнява въздуха, подобрява вътрешната среда и ви позволява да дишате чист въздух. За да се гарантира, че фонтанът никога не спира, той се поддържа в постоянна циркулация благодарение на концепцията LoopFlow с ниска консумация на енергия от 2,8 W. За атмосфера на освежаващ отдих на закрито и на открито: соларният фонтан Blumfeldt Savona е устойчиво решение за всички приятели на впечатляващите фонтани.

Липсва или е неправилен важен параметър? Предоставената информация е само за ориентиране, затова ви съветваме да проверите дали предлаганият продукт има ключовите параметри от които се нуждаете, преди да купите от магазина по ваш избор. Въпреки че се стремим към максимална точност на информацията, за съжаление не можем винаги да гарантираме 100% съответствие. Цените на продуктите са с включен ДДС.

Продуктът все още няма отзиви.