Blumfeldt Skyriver, градински фонтан, вътрешен фонтан, вътрешна и външна среда, LED, 10 м кабел (GDMB5-Skyriver) (GDMB5-Skyriver)

TOP 5 в категории Градински фонтан

Ние автоматично избираме продукти въз основа на потребителски отзиви, интерес към продукта и продажби

Blumfeldt Skyriver, градински фонтан, вътрешен фонтан, вътрешна и външна среда, LED, 10 м кабел (GDMB5-Skyriver) (GDMB5-Skyriver)

615,00 лв.
Информация в магазина
Препоръчана оферта Klarstein.bg

Топ оферта

към магазина
Вид:

Най-евтини оферти (1)

Информация в магазина85 % • 3959 мненияДанни на магазина

Описание на продукта

Параметри на продукта

Производител
Blumfeldt
Етикет
Blumfeldt

Параметри на продукта

Производител
Blumfeldt
Етикет
Blumfeldt

Описание на продукта

Мистичният воден свят на фонтана Blumfeldt Skyriver превръща градина, вътрешен двор, всекидневна или оранжерия в среда за отдих за очите и ушите - очарователна комбинация от блестяща струя вода, чиста форма и сияйна светлина. С мекото пръскане на фонтана Blumfeldt Skyriver релаксът ще бъде още по-красив. От голямата му 20-сантиметрова каскада, нежно блестяща игра на вода се влива в резервоара за вода, което осигурява медитативен релакс. Фонтанът визуално радва не само с постоянен поток вода: директно в резервоара, 20 см широка LED лента кара водата да свети с отражения на топла бяла светлина. Вдъхновената от кубистичната арка на фонтаните, направена от поцинкован метал, има бронзово покритие. Фонтанът Skyriver радва ума визуално и акустично. Той е не само изключително здрав и устойчив на атмосферни влияния поради метал, но и е напълно поцинкован: перфектно интегриран в различни среди без ръжда и повреди. За да не се уморите никога от играта на вода, тя се поддържа в циркулация от помпа от 12 W. Нежно искряща, тя разкрива максимален медитационен ефект и ободрява околността. Благодарение на изключително дългия 10 м кабел, фонтана Blumfeldt Skyriver може да бъде поставен по всякакъв начин. Всички части са устойчиви на атмосферни влияния и могат да останат на открито дори при неблагоприятно време. Централната част на вашата градина с красива форма и вода: градинският фонтан от Blumfeldt Skyriver превръща вашата градина или апартамент в мистично място за релакс.

Липсва или е неправилен важен параметър? Предоставената информация е само за ориентиране, затова ви съветваме да проверите дали предлаганият продукт има ключовите параметри от които се нуждаете, преди да купите от магазина по ваш избор. Въпреки че се стремим към максимална точност на информацията, за съжаление не можем винаги да гарантираме 100% съответствие. Цените на продуктите са с включен ДДС.

Продуктът все още няма отзиви.