Blumfeldt Stonehenge, соларен фонтан, LED осветление, полизерин, литиево-йонен акумулатор (LEU13-Stonehenge) (LEU13-Stonehenge)

TOP 36 в категории Градински фонтан

Ние автоматично избираме продукти въз основа на потребителски отзиви, интерес към продукта и продажби

Blumfeldt Stonehenge, соларен фонтан, LED осветление, полизерин, литиево-йонен акумулатор (LEU13-Stonehenge) (LEU13-Stonehenge)

246,00 лв.
Информация в магазина
Препоръчана оферта Klarstein.bg

Топ оферта

към магазина
Вид:

Най-евтини оферти (1)

Информация в магазина84 % • 3963 мненияДанни на магазина

Описание на продукта

Параметри на продукта

Производител
Blumfeldt
Етикет
Blumfeldt

Параметри на продукта

Производител
Blumfeldt
Етикет
Blumfeldt

Описание на продукта

Изживей съвършена почивка като сред природата със соларен фонтан Blumfeldt Stonehenge: хармонична игра на водата и светлината в градината, на терасата или в хола. Благодарение на заобления дизайн от камъни соларният фонтан Blumfeldt Stonehenge е красиво допълнение към всяко място, където ще създаде атмосфера за почивка. Наблюдавай блещукащата игра на светлините посредством LED осветление под нивото на водата, остави се на приятните звуци да те отнесат и мечтай. Съвършеният релакс е гарантиран, а фонтанът ще се погрижи за свеж и приятен въздух. В затворения воден резервоар тече студена овдав непрекъснат цикъл от ниво на ниво. Благодарение на това не е необходимо никакво свързване към допълнителен източник на овда. Най-вече вечер соларният фонтан Blumfeldt Stonehenge предлага приятна идилия. Защото всеки съд е снабден с LEd осветление във водата. Движенията на водата създават страхотни живи ефекти. Екологичен и енергоспестяващ: за захранване на фонтана стига чистата соларна енергия. Разполага също с външен соларен панел, който можеш, благодарение на кабела да поставиш на слънце навсякъде. Благодарение на 7,4 V-йонния акумулатор, може да работи през деня или през нощта до 5 часа без пряка слънчева светлина. Създай си вкъщи свой собствен оазис на спокойствието с икономичния соларен фонтан Blumfeldt Stonhenge. Водният елемент с красив дизайн ще се погрижи за съвършения релакс.

Липсва или е неправилен важен параметър? Предоставената информация е само за ориентиране, затова ви съветваме да проверите дали предлаганият продукт има ключовите параметри от които се нуждаете, преди да купите от магазина по ваш избор. Въпреки че се стремим към максимална точност на информацията, за съжаление не можем винаги да гарантираме 100% съответствие. Цените на продуктите са с включен ДДС.

Продуктът все още няма отзиви.