Blumfeldt Stonehenge XL, соларен фонтан, LED осветление, полирезин, литиево-йонна батерия (SOL1-stonehengeXL-gr) (SOL1-stonehengeXL-gr)

495,00 лв.
Информация в магазина
Препоръчана оферта electronic-star.bg

Топ оферта

към магазина
Вид:

Най-евтини оферти (1)

Информация в магазина86 % • 6052 мненияДанни на магазина

Описание на продукта

Параметри на продукта

Производител
Blumfeldt
Етикет
Blumfeldt

Параметри на продукта

Производител
Blumfeldt
Етикет
Blumfeldt

Описание на продукта

Насладете се на чиста релаксация като сред природата със соларния фонтан Stonehenge XL на blumfeldt: хармоничен воден елемент с впечатляващо осветление за градината, вътрешния двор или всекидневната. Със своя извит дизайн в изискан каменен вид соларният фонтан Stonehenge XL от blumfeldt е красив аксесоар за дома и ще придаде спокойна атмосфера на всяко пространство. Наблюдавайте блестящата игра на светлината чрез подводното LED осветление и се оставете да бъдете съблазнени в мечтите си от нежната газирана вода. Чистият релакс е на дневен ред тук, а фонтанът осигурява и приятно свеж и здравословен климат. В затворен воден кръг хладната вода тече непрекъснато от едно ниво на друго. Това означава, че не е необходимо да се свързвате с външен източник на вода. Особено вечер соларният фонтан Stonehenge XL от blumfeldt създава уютна идилия. За това спомага LED осветлението във всеки резервоар. Движенията на водата създават красиви и ярки ефекти. Екологичен и икономичен: чистата слънчева енергия е достатъчна за захранване на фонтана. За целта има външен слънчев панел, който можете да разположите оптимално на слънце благодарение на дълъг кабел. През деня или през нощта, благодарение на 7,4-волтовата йонна батерия, работата е възможна до 5 часа дори без пряка слънчева светлина. Създайте лично място за благополучие у дома с енергоспестяващия соларен фонтан. Stonehenge XL от blumfeldt. Устойчивостта тук е съчетана с елегантен дизайн, а релаксиращата водна игра осигурява пълноценна почивка.

Липсва или е неправилен важен параметър? Предоставената информация е само за ориентиране, затова ви съветваме да проверите дали предлаганият продукт има ключовите параметри от които се нуждаете, преди да купите от магазина по ваш избор. Въпреки че се стремим към максимална точност на информацията, за съжаление не можем винаги да гарантираме 100% съответствие. Цените на продуктите са с включен ДДС.

Продуктът все още няма отзиви.