Onyx Tab Ultra C Pro

TOP 19 в категории Четец за Е-книги

Ние автоматично избираме продукти въз основа на потребителски отзиви, интерес към продукта и продажби

Onyx Tab Ultra C Pro

1399,00 лв.
Безплатна доставка, В рамките на 3 дни
Препоръчана оферта Ardes.bg - национална верига за лаптопи и таблети

Топ оферта

към магазина
Вид:

Най-евтини оферти (3)

В наличност • Един вариант15 непроверени мненияДанни на магазина
Информация в магазина0 % • 9 мненияДанни на магазина
В рамките на 3 дни • Един вариантБезплатно0 % • 1191 мненияДанни на магазина

Описание на продукта

Параметри на продукта

Производител
Onyx
Размер на вградената памет
128 MB
Тип на дисплея
E Ink Carta
Размер на екрана
10.3 "
Разделителна способност на екрана
2480 x 1860 пиксела
Цветен дисплей
Да
Подсветка на екрана
Да
Тъчскрийн
Да
Опция за видео
не
Опция за музика
Да
Опция за снимки
Да
Уеб браузър
Да
Слот за карта памет
Да

Параметри на продукта

Производител
Onyx
Размер на вградената памет
128 MB
Тип на дисплея
E Ink Carta
Размер на екрана
10.3 "
Разделителна способност на екрана
2480 x 1860 пиксела
Цветен дисплей
Да
Подсветка на екрана
Да
Тъчскрийн
Да
Опция за видео
не
Опция за музика
Да
Опция за снимки
Да
Уеб браузър
Да
Слот за карта памет
Да

Описание на продукта

Технически характеристики на BOOX Tab Ultra C Pro от Мовен

ONYX BOOX Tab Ultra C Pro е широкоформатен електронен четец с цветен екран с предна светлина и двойно сензорно управление. Моделът разполага с 10.3 E Ink Kaleido 3 дисплей, високопроизводителна хардуерна платформа и тънко олекотено тяло. Този модел е базиран на 8-ядрен процесор и 6 GB RAM. Нов графичен процесор с технология BOOX Super Refresh осигурява високоскоростно опресняване на екрана и плавно движение на обектите по екрана.

Вградена 16 MP камера в комбинация със специален софтуер ви позволява да сканирате и разпознавате текстова информация. Моделът работи с Android 12 OS и ви позволява да инсталирате и използвате приложения на трети страни. Неговият вграден Wi-Fi модул прави възможно използването на мрежови услуги, а поддръжката на Bluetooth ви позволява да свързвате външни аксесоари.

Екранът е покрит със защитно стъкло ONYX Glass с покритие против отблясъци. Батерията с голям капацитет от 4600 mAh осигурява дълго време на работа на устройството. ONYX BOOX Tab Ultra C Pro поддържа специален брандиран магнитен калъф с клавиатура, който може да се закупи допълнително и да се използва за защита на устройството и за писане на текстове.

Благодарение на големия екран, възможността за показване на цветове и възможността за правене на ръкописни бележки, моделът ще бъде отличен избор за тези, които планират да комбинират четенето на електронни книги и работата с документи с цветни изображения.

Tab Ultra С Pro има два сензорни слоя. Над повърхността на екрана има капацитивен слой, поддържащ мултитъч, благодарение на който можете да обръщате страници на книги и да увеличавате документи с интуитивни щипки с пръсти. Освен това има Wacom сензорен слой под E Ink панела, така че можете да правите бележки и скици с помощта на специална писалка, идваща с устройството. Стилусът разпознава 4096 градуса натиск и ви позволява да рисувате с невероятна точност.

Технологията MOON Light 2 ви позволява да използвате устройството на тъмно или при лошо осветление, без да навредите на зрението си. Когато използвате тази функция, се създава меко сияние на екрана, което е оптимално за четене в тъмни помещения. Тази предна светлинна система има настройка на цветовата температура и благодарение на използването на технологията Flicker-Free, блещукането на екрана напълно липсва.

Новият графичен процесор с технология BOOX Super Refresh осигурява повишена скорост на опресняване на екрана и плавно движение на обектите по екрана. 8-ядреният процесор с тактова честота 2.8 GHz заедно с 6 GB RAM осигуряват комфортна работа с всякакви дори и най-сложни документи. А 128 GB енергонезависима памет заедно с поддръжка на microSD карти с памет до 2 TB ви позволяват да съхранявате голямо количество данни директно на устройството.

Вижте от къде можете да закупите продукта:

В рамките на 3 дни • Един вариантБезплатно99 % • 3794 мненияДанни на магазина
В наличност • Един вариант86 % • 10 337 мненияДанни на магазина
Информация в магазина383 непроверени мненияДанни на магазина

Липсва или е неправилен важен параметър? Предоставената информация е само за ориентиране, затова ви съветваме да проверите дали предлаганият продукт има ключовите параметри от които се нуждаете, преди да купите от магазина по ваш избор. Въпреки че се стремим към максимална точност на информацията, за съжаление не можем винаги да гарантираме 100% съответствие. Цените на продуктите са с включен ДДС.

Продуктът все още няма отзиви.