Apple Watch Series 8 GPS 45mm

100 %

Варианти на продукта:

1.69"|Да1.69"|Не1.9"|Да
1025,00 лв.
Безплатна доставка, В рамките на 3 дни
Препоръчана оферта Ardes.bg - национална верига за лаптопи и таблети

Топ оферта

към магазина
Вид:

Най-евтини оферти (4)

В наличност • Един вариант6,99 лв.84 % • 540 мненияДанни на магазина
В рамките на 3 дни • Повече вариантиБезплатно0 % • 1191 мненияДанни на магазина
В наличност • Един вариант1 непроверен мненияДанни на магазина
Информация в магазина84 % • 12 мненияДанни на магазина

Описание на продукта

Параметри на продукта

Производител
Тип
Смарт часовник
Камера
не
Слот за SIM карта
не
GPS
Да
Водоустойчив
Да
Капацитет на акумулатора
308 mAh
Тегло
51.5 г

Мнения

  Проверен клиент anonymous

  , закупен в Lowprice

  Препоръчан продукт

  100 %

  много са

Параметри на продукта

Производител
Тип
Смарт часовник
Камера
не
Слот за SIM карта
не
GPS
Да
Водоустойчив
Да
Капацитет на акумулатора
308 mAh
Тегло
51.5 г

Описание на продукта

Apple Watch Series 8 разполага с голям Always-On дисплей. Детайлния циферблат изглежда зашеметяващо и е лесен за четене дори когато китката ви е надолу.

Моделът е с алуминиев корпус и спортна каишка в червен цвят.

Пълна картина на качеството на съня

Приложението Sleep не само следи съня ви, но и показва колко време сте прекарали в REM (Rapid Eye Movement sleep), Core (основна фаза на съня) или Deep (дълбока фаза на съня), както и кога може да сте се събудили.

Функция са засичане на катастрофа (Crash Detection)

Apple Watch Series 8 може да открие дали сте попаднали в тежка автомобилна катастрофа. Когато бъде открита катастрофа, Crash Detection може автоматично да ви свърже със службите за спешна помощ, да предостави на диспечерите вашето местоположение и да уведоми вашите спешни контакти. Crash Detection използва комбинираната мощност на подобрен триосен жироскоп и нов акселерометър за g-force. Той също така използва микрофон, барометър, GPS и усъвършенстван алгоритъм за синтез на сензори, обучен върху над 1 милион часа данни за катастрофи в реалния свят, за да открие дали сте в тежка катастрофа.

Fall Detection & Emergency SOS

Ако сте претърпели тежко падане и сте обездвижен, този умен часовник ще засече опасността. Просто натиснете и задръжте страничния бутон и Apple Watch ще се обади на местните служби за спешна помощ, за да сподели вашето местоположение. Оптимизирането му става чрез приложението Workout.

Температурен сензор + Cycle Tracking

Series 8 има иновативен нов сензор, който следи температурата ви, докато спите, така че можете да видите промените във времеви отрязък. Изключително полезна функция за дамите, тъй като данните могат да предоставят ретроспективна оценка кога е бил най-подходящият период за забременяване и съответно да е полезно за семейно планиране.

Сменете стиловете мигновено

Каишкит на Apple Watch са проектирани да бъдат взаимозаменяеми само за няколко секунди. С широк асортимент от стилове и цветове, включително ленти Nike, можете да промените външния си вид за нула време. Изберете от десетки циферблати, проектирани от Apple, и нови циферблати от Nike. Персонализирайте циферблата си, съобразен с това, което ви интересува.

Crack Resistant

Устройството е невероятно издръжливо - плътното кристално покритие на дисплея, умелата геометрия и плоската основа го правят устойчив дори на напукване. Притежава IP6X сертификат за прахоустойчивост и WR50 за водоустойчивост.

Още функции

С допълнителни функции като Retina display, Blood Oxygen app, ECG app и много други ще следите здравето си във всеки детайл.

Любимите приложения - на китката ви

С достъп до десетки хиляди приложения от App Store директно на китката ви, Apple Watch е перфектното персонално устройство за всичко, което обичате да правите.

Вижте от къде можете да закупите продукта:

В рамките на 3 дни • Един вариантБезплатно99 % • 3793 мненияДанни на магазина
В рамките на 3 дни • Повече варианти4,99 лв.100 % • 466 мненияДанни на магазина

Липсва или е неправилен важен параметър? Предоставената информация е само за ориентиране, затова ви съветваме да проверите дали предлаганият продукт има ключовите параметри от които се нуждаете, преди да купите от магазина по ваш избор. Въпреки че се стремим към максимална точност на информацията, за съжаление не можем винаги да гарантираме 100% съответствие. Цените на продуктите са с включен ДДС.

Оценка на продукта

1клиента препоръчват този продукт
0клиента не препоръчват този продукт
100 %
средно от 1 отзива
5
1 ×
4
0 ×
3
0 ×
2
0 ×
1
0 ×

  Проверен клиент anonymous

  , закупен в Lowprice

  Препоръчан продукт

  100 %

  много са