ABOUT YOU

ABOUT YOU
Име на фирмата
ABOUT YOU SE & Co. KG
Основан през:
2014
Имейл:
1.5
1
0
1
1
8
Услуги предлагани на страницата
Начин на плащане: При доставка
С карта
Начин на поръчване: Онлайн магазин
Начин на доставка: До адрес, по куриер
Мнения

Оставете своето мнение за магазин ABOUT YOU!

1
         
2
3
4

С изпращането на мнението си Вие давате съгласие Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; нататък: Pazaruvaj.com) да запази Вашия имейл адрес в качеството на администратор на данни. Повече информация за обработката на данните вижте тук.

Изпрати мнение
МНЕНИЯ СПОРЕД ОЦЕНКАТА
Оценка
 
%
9.1 %
0.0 %
9.1 %
9.1 %
72.7 %
Всички коментари
клиентски коментари

Прекалено бавна доставка. Няма опция за проследяване на поръчката, докато не пристигне в България.

 
клиентски коментари

Доставките са много бавни сравнение с конкурентите им. Имах проблем с връщането на пратка, като чаках 20 дни за обработка на заявката (след изпращане по куриер и доста обаждания). Служителите от кол центъра им повтарят едни и същи заучени фрази карат те да попълваш няколко формуляра (декларираш, че не са ти обработили заявката) и накрая започват да ти се карат. В крайна сметка вече 1 мес

 
клиентски коментари

УЖАСНО! Поръчвам за втори път и пак ще връщам поръчката! Някои от артикулите въобще не приличат на снимките(най-често бижутата! Поръчах си едно колие уж сребро, но като дойде, качеството не се раличаваше от това на играчките в детско зрънчо). В сегашната ми поръчка липсат две неща. Един от тези артикули беше на намаление, вече обаче не е и независимо, че е тяхна грешка, ако искам отново

 
клиентски коментари

изключително некоректни немогат да дават конкретни отговори на клиентите си страхотни разиграванки, не получавам имейл за направените от мен поръчки жалко за всички тези реклами и тн.

 
клиентски коментари

Прекрасна доставка! Проследих всичко продуктът ми беше достваен в точното време написано в приложението продуктите са 100% пакетирани и в невероятно състояние! Разбира се понеже са нови! Ще поръчвам пак от там!

 
клиентски коментари

1. Не издават фактура
2. При рекламация направена по мейл с цитиран номер на поръчка не уважават рекламацията, ако не си бил писал от мейла с който е направена първоначалната гаранция, което са пълни глупости, защото на практика няма откъде да знаеш номера на поръчката.

 
клиентски коментари

На 18 май, 2021г. върнах поръчката си и все още не ми е възстановена сумата.

 
клиентски коментари

Изключително некоректни относно връщане на сумата. При върнат продукт вече трети месец чакам парите си. Изключително неадекватни и некомпетентен екип на кол центъра.
Под всякаква критика! !! !!

 
клиентски коментари

Направих поръчка един месец преди коледа, която не ми доставиха. При обратна връзка чрез контактната форма ми обясниха, че няма да получа доставката си, а също и че артикулите, които съм поръчала вече са изчерпани. Много съм разочарована от некоректното отношение.

 
клиентски коментари

Объркаха поръчка, пратиха ми код за отстъпка за извинение. Междувременно артикулът, който бях поръчала, се изчерпва и кой знае дали ще го заредят и така си оставам с празни ръце и да чакам кой знае колко време преди да ми върнат парите. Иначе бяха бързи и любезни в отговорите си.