Амко България

Амко България
Име на фирмата
АМКО България ЕООД
Основан през:
2010
Адрес:
Имейл:
Skype:
Тел.:
0887070073
3.5
2
0
0
0
1
За фирмата
Професионализъм и опит

Амко – България ЕООД е с утвърден опит в поддръжката и продажбата на едро и дребно на мобилна техника и аксесоари. Компанията разширява дейността и бизнес партньорствата си, като част от АМКО ГРУП с офиси и магазини за търговия на мобилни апарати в Италия, Холандия, Полша, Гърция и др.

Екипът на АМКО-БЪЛГАРИЯ ЕООД от доказани професионалисти се стреми да задоволи търсенето и предлагането на различни телекомуникационни и електронни продукти, както за крайни потребители, така и за B2B партньори, следвайки технологичните новости и достижения на световния пазар.

АМКО предлага мобилни устройства и аксесоари на всички водещи мобилни и електронни марки- SAMSUNG, APPLE, LG, SONY, MICROSOFT, Blackberry, BLU, Nikon и др, с гарант и сертификат за качество, сервизна поддръжка и професионално обслужване.
Раб. време: Пон-Петък 9:30 - 18:30, Събота: 10:00 - 14:30
GSM: 0887 070 073
email: shop@amco-shop.com
Услуги предлагани на страницата
Начин на плащане: При доставка
Банков превод
EPay.bg
На изплащане
При получаване в магазина
С карта
Начин на поръчване: Онлайн магазин
Телефон
Имейл
Факс
Начин на доставка: Получаване в магазина
До адрес, по куриер
Получаване в офис на куриера
До адрес, с фирмена логистика
Мнения

Оставете своето мнение за магазин Амко България!

1
         
2
3
4

С изпращането на мнението си Вие давате съгласие Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; нататък: Pazaruvaj.com) да запази Вашия имейл адрес в качеството на администратор на данни. Повече информация за обработката на данните вижте тук.

Изпрати мнение
Всички коментари
клиентски коментари

Добро обслужване, качествена стока, клалифициран персонал

 
клиентски коментари

Професионализъм, точност и коректност. Бърза доставка, издаване на всички документи - касова бележка, номер на товарителница, фактура, гаранционна карта. Отново бих пазарувала със сигурност.

 
клиентски коментари

Купих телефон Blu R2 от уж реномиран магазин. Оказа се че ми е продаден с фабричен дефект който сервиза твърди че не може да установи. АМКО са измамна фирма. Хубавото е че загубих само 199лв. , а лошото е за тях. Възможно е да стигнем до граждански съд.

 
Магазини

Магазини

Амко България(физически магазин)
Адрес: 1142 София, бул. Патриарх Евтимий 23
Телефон: 0887070073