Dolce.bg

Dolce.bg
Име на фирмата
Долче парфюмери ЕООД
Основан през:
2012
Адрес:
1000 София, ул. Аксаков 52 (Не е пункт за доставка)
Имейл:
Тел.:
0886109020
4.5
10
0
0
0
1
За фирмата
DOLCE.BG продава оригинални маркови парфюми и козметични продукти. Нашият успех се дължи на способността ни да предлагаме продукти с безкомпромисно качество и отлични цени, като в същото време се съсредоточаваме върху по-високо ниво на обслужване. Занимаваме се с директни продажби в интернет от 2012 г. DOLCE.BG доставя продукта до клиента, спестявайки му време. В състояние сме да предложим изключително конкурентни цени и го правим, но не за сметка на качеството на продуктите предлагани от нас. Това се прави чрез намаляване режийните разноски на компанията с цел достигане на оптимална цена на продуктите. Освен това ние работим без посредници доставяйки продукта директно до клиента.
Услуги предлагани на страницата
Начин на плащане: При доставка
Банков превод
EPay.bg
Начин на поръчване: Онлайн магазин
Телефон
Начин на доставка: Получаване в магазина
До адрес, по куриер
Получаване в офис на куриера
До адрес, с фирмена логистика
Мнения

Оставете своето мнение за магазин Dolce.bg!

1
         
2
3
4

С изпращането на мнението си Вие давате съгласие Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; нататък: Pazaruvaj.com) да запази Вашия имейл адрес в качеството на администратор на данни. Повече информация за обработката на данните вижте тук.

Изпрати мнение
МНЕНИЯ СПОРЕД ОЦЕНКАТА
Оценка
 
%
90.9 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
9.1 %
Всички коментари
клиентски коментари

Качествен продукт (Calvin Klein Euphoria Amber Gold) , бърза доставка. Пак ще пазарувам от този магазин.

 
клиентски коментари

100% Оригинални продукти . Поръчах си YSL ползвам парфюма от години и това което получих е оригинал не като от повечето онлайн магазини ментета.

 
клиентски коментари

Мнението ми за въпросния магазин е да кажем крайно противоположно на това на многото доволните надявам се реални клиенти които са оставили мнение тук. И за да не се обяснявам излишно просто след надписа в сайта им "100% гаранция за качество"няма да е лошо да добавят една усмихната емотикона. Вероятно вината не е тяхна а факта, че потребителя не е достатъчно законово защитен в ситуации пр

 
клиентски коментари

Всичко мина добре.
Оригинални продукти !
Доволен съм от обслужването!

 

Dolce.bg (преди 2 години)

Хубави празници! И благодарим за положителния отзив.

клиентски коментари

Поръчах лесно и бързо . Получих пратката на следващия ден! Оригинални продукти-без съмнение! Спечелиха ме. Ще поръчам отново! Препоръчвам горещо!

 

Dolce.bg (преди 3 години)

Благодарим за положителната оценка! Ще се реваншираме!!

клиентски коментари

Изключително очарована съм от качеството на продуктите и коректното отношение. Мога да кажа само хубави неща и всички те ще бъдат напълно оправдани. При тях знам, че мога да разчитам на качествени и оригинални продукти , Освен това консултантите са супер мили и отзивчиви . Сайтът и блогът им също са страхотни! Не за първи път пазарувам оттам, няма и да е за последен.

 

Dolce.bg (преди 3 години)

Благодарим за добрите думи! Желаем много здраве, късмет и спокойна и успешна година!,

клиентски коментари

Изключително коректни с бърза реакци при въпрос. Много качествени и определено оригинални продукти. Доволен съм и веднага направих втора поръчка и ще продължа да пазарувам от тях!

 

Dolce.bg (преди 4 години)

Благодарим за положителната оценка и за доверието!

клиентски коментари

Много коректни, доволен съм. Получих оригинален парфюм за жената с траен аромат.
Препоръчвам сайта. Парфюмите НЕ са ментета ! !!

 

Dolce.bg (преди 4 години)

Благодарим за хубавите думи!

клиентски коментари

Доволен съм. 3 парфюма вече имам от тях и са с отлично качество. Доставката е бърза. Хареса ми, че се обаждат за потвърждение на поръчката и имам възможност да направя корекция по нея, когато се налага. Пиша им Отличен

 

Dolce.bg (преди 4 години)

Благодарим Г-н Харизанов за положителната оценка за нашата работа! Ще се радваме да останете наш редовен клиент. Ние от своя страна ще се постараем да останете още по-доволен при следващото си пазаруване!

клиентски коментари

Поръчвам вече няколко пъти от тях и съм много доволна. Професионална консултация, бърза доставка и качествени продукти. Определено препоръчвам!

 

Dolce.bg (преди 5 години)

Благодарим за положителната оценка!