edigital.bg

edigital.bg
Име на фирмата
edigital.bg
Имейл:
3.5
22
5
1
0
14
Услуги предлагани на страницата
Начин на плащане: При доставка
Банков превод
Начин на поръчване: Онлайн магазин
Телефон
Имейл
Начин на доставка: До адрес, по куриер
Мнения

Оставете своето мнение за магазин edigital.bg!

1
         
2
3
4
МНЕНИЯ СПОРЕД ОЦЕНКАТА
Оценка
 
%
51.2 %
12.2 %
2.4 %
0.0 %
34.1 %
Всички коментари

Поръчах телефон и беше доставен успешно дори един ден предварително спрямо упоменатата в поръчката дата. Телефона за разлика от БГ търговците пристина напълно запечатан, както и трябва да бъде.
Това което не ми допадна от това пазаруване бе, че пратката нямаше опция за преглед преди получаване (а в условията си държат да не приемаме пратки ако са повредение при транспортиране) и съотве

 

Аз също бих искал да изкажа мнение това което поръчах пристихна в перфектно състояние, не беше разпечатано даже беше много добре опаковано, пристигна даже 1 ден преди датата на която трябваше да е доставката което малко ме затрудни с плащането (но това е друга тема) много съм доволен всичко беше отлично.

 

Това е най-некоректния онлайн магазин! !! ! Онлайн търговия така не се прави! !! !! !! !! Ще чакам цяла седмица да получите артикула и накрая ще ми кажете че има техническа грешка и не го е пратило на куриер! !! За нищо не ставате.... то и рейтинга за това ви е такъв!

 

И аз бих искал да изкажа мнение за edigital. За мен са много коректни и много по-добри от другите on-line търговци в БГ и особенно от Емаг, с които продължавам да имам проблеми относно един гаранционен продукт.
Закупих си телевизор SAMSUNG UE 55 MU9002 TXXH, а цената еточно 900 лв. по-ниска от тази в технополис например и значително по-ниска от другите on-line търговци в БГ.
Когато н

 

Поръчах 2 бр. лего с 20-25% по-ниска цена от всички други предложения в този момент. Пристигнаха много бързо - 3 раб. /5 кал. дни.
Не съм доволна обаче, че двете поръчки направих с разлика до 10 минути и вече нямаше опция за редакция или отмяна на първата поръчка, за да добавя втория продукт към нея. Изрично написах като коментар към втората поръчка да я обединят с предходната и написа

 

Изключително некоректни. Поръчката беше за телефон + слушалки, които самостоятелно струват 500 лв. Поръчката пристигна без слушалките. Оправдаха се, че това е стара оферта, която трябвало да изтеглят. Офертата беше преобявена на по-висока цена отново със слушалките, но в рамките на разговора потвърдиха, че "новата" оферта също е некоректна. Не бих пазарувал повторно от тях. Пристигналата

 

Изключително коректни, въпреки негативните отзиви. Пратката дойде за 3 дни, а не за 4 както беше обявено предварително. Цената също си заслужаваше. Поръчаното беше в отлично състояние при доставката и в пълен комплект. Не съжалявам, че пазарувах от този сайт.

 

Изключително коректни са. Получих пратката от чужбина за 3 дни, тъй като изрично упоменах това при поръчката. Техниката пристигна в пълна окомплектовка, с касов бон, два дни предварително получих електронна фактура. През цялото време можех да проследя, къде се намира пратката. Поръчаното е в отлично състояние, без фабрични дефекти и дойде с международна двегодишна гаранция. Поради спазен

 

Фирмата е една от най-големите и с дълго минало на унгарския пазар, т. е. за коректност са се доказали вече многократно. Относно международните доставки, следва куриерите да си поемат отговорността, за което пък е важно да си отваряте очите при получаване - което е валидно за всеки друг електронен магазин.

 

Здравейте, за мен edigital. bg са коректни и с много добро отношение към клиента. Като всеки търговец си има своите плюсове и минуси. В крайна сметка е важен крайния резултат. Като предимства са сравнително ниски цени, коректно отношение, подробна информация (която се дава по телефона когато се свържете с техен представител) , навременна и адекватна реакция при възникнал проблем, безплат

 
^