edigital.bg

edigital.bg
Име на фирмата
edigital.bg
Имейл:
3.5
73
7
1
0
40
Услуги предлагани на страницата
Начин на плащане: При доставка
Банков превод
Начин на поръчване: Онлайн магазин
Телефон
Имейл
Начин на доставка: До адрес, по куриер
Мнения

Оставете своето мнение за магазин edigital.bg!

1
         
2
3
4

С изпращането на мнението си Вие давате съгласие Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; нататък: Pazaruvaj.com) да запази Вашия имейл адрес в качеството на администратор на данни. Повече информация за обработката на данните вижте тук.

Изпрати мнение
МНЕНИЯ СПОРЕД ОЦЕНКАТА
Оценка
 
%
60.3 %
5.8 %
0.8 %
0.0 %
33.1 %
Всички коментари

Пазарувам от магазина за пореден път и съм доволен от бързата доставка само три дни от Унгария до България. За сега всичко е наред с продуктите които съм закупил и дано не ми се налага да опирам до сервиз. Пратките пристигат добре опаковани и във фабрично запечатани кутии от производителя. Имам само една препоръка относно доставката с Еконт и тя е да има опция да се доставят пратките и д

 

Купих си монитор IPS LED LG 25UM58-P 21: 9 от тях, най-ниска цена от всички магазини онлайн у нас. В рамките на седмица го получих в еконт, всичко беше наред, монитора си работи.

 

Изключително доволен от магазина! Коректни са, но не са от най-пъргавите.

Забелязвам, че много от негативните коментари са на нетърпеливи клиенти. Аз също си поръчах 55" Toshiba, за 740~лв. Страхотна цена! Имах притеснения, че ще се доставя чак от Унгария и как ще протече евентуална гаранция, но зареди ниската цена реших да поема риска, защото все пак действат европейски директиви и

 

Поръчката дойде в уговорения срок в перфектен вид и на същата цена. Без забележки!

 

Закупих си телевизор, за 2300лв.
Подлъгах се, заради по-ниската цена, но горчиво съжалявам, защото ми излезе пре солено.
Върнах го, заради фабричен дефект, но още не мога да си взема парите. Като никой не обяснява дали и кога ще се случи.
Хронология (по приложените имейли) :
1. Продуктът е закупен на 23. 11. 2018, фактура е издадена на 26. 11. 2018
2. 6. 12. 2018 - Продуктът е до

 

edigital.bg (преди 1 седмици)

Здравейте,
извиняваме се за оказаното неудобство! Можем да Ви уверим, че не е имало умишлено забавяне от наша страна за връщането на продукта. Ние сме подали веднага заявка за куриер за обратната пратка, но заради натовареният празничен график на куриерите, те са взели от Вас пратката със закъснение. За съжаление нямаме влияние върху работата на куриерските фирми. Поради натовареност след празничния период нашият склад и сервиз работят също с известно закъснение за което се извиняваме! Дори и при случаи когато става дума за рекламация до 72 часа, процедурата е същата като при гаранционно обслужване. Сервизът трябва да приеме продуктът за диагностика за да се увери, че става дума за фабричен дефект, при който можем да ви осигурим нов продукт в замяна. Тъй като е изтекъл обаче законовият срок от 30 дни, сервизът е издал кредитно известие и цялата сума Ви е възстановена на 09.02.2019 г. Извиняваме се още веднъж за бавната процедура която се дължи на изминалия празничен период и многобройните пратки които изпращаме и приемаме обратно от 7 различни държави.

Поръчах телевизор 55 инча от магазина и след малко забавяне получих въпросният телевизор. Кашона не беше отварян и беше в перфектно състояние. Вътре също телевизора нямаше никакви следи от изтърване или нещо подобно. За нещастие обаче телевизора се оказа с дефект(неработеща подцветка в дясно и беше тъмен). Реших да го върна. Срещнах разбиране от оператора на телефона и писах мейл за да в

 

Всичко с поръчката беше на ред имаше тест и преглед. Цената също е супер в България беше с 30 процента на горе.

 

Измамници.
Продадоха ми неработеща техника и не връщат парите нищо че си взеха продукта.
за повече от 2 седмица така и не го получиха и накрая даже спряха и да отговарят.

 

Този сайт е ТРАГЕДИЯ! Три пъти съм поръчвал в този сайт и повече няма да го направя!
Първите два пъти нещата които бях поръчал, пристигнаха след повече от половин месец, а третия все още го чакам (вече минаха 10 дни) !
Най-лошото - никакво свързване с посочения клиентски телефон!
Жалък опит за създаване на опция за проследяване на поръчката която също не работи!
Просто, Уважаеми

 

Магазинът е перфектен , закупих Sony KD43XF8096 UHD SMART LED телевизор за 856, 59 лв. , като най-изгодната БГ оферта беше за цена около 1200 лв. Доставката беше 5 лв. , като телевизора пристигна без никакви повреди във фабрична опаковка, съответно документите за него бяха получени онлайн, преди да пристигне самият телевизор, съответно платен. Доволен съм, че поръчах от тях.