electron.bg

electron.bg
Име на фирмата
electron.bg
Адрес:
Имейл:
3
8
0
0
1
8
За фирмата
www.electron.bg е създаден през 2004 и е един от първите Български сайтове, специализиран в областта на потребителската техника. Зад него стои повече от 10 годишен опит и традиция на ф-ма "Електрон.бг" ООД.
Мнения

Оставете своето мнение за магазин electron.bg!

1
         
2
3
4

С изпращането на мнението си Вие давате съгласие Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; нататък: Pazaruvaj.com) да запази Вашия имейл адрес в качеството на администратор на данни. Повече информация за обработката на данните вижте тук.

Изпрати мнение
МНЕНИЯ СПОРЕД ОЦЕНКАТА
Оценка
 
%
47.1 %
0.0 %
0.0 %
5.9 %
47.1 %
Всички коментари

Поръчах мивка, отбелязана като налична в складовата им база в сайта. За всеки случай се обадих на служител да попитам дали информацията за наличности е актуална и дали мивката наистина е налична в склад. Учтива служителка ме увери, че мивката е налична и ще я доставят на следващият работен ден след плащането.
Платих, на следващият ден мивка нямаше. На вторият ден учтив служител се свър

 

За втори път поръчвам от този магазин и впечатленията са ми отлични. Много бързо ми се обадиха за потвърждение, момчето беше любезен по телефона. Продуктът ми пристигна на следващия ден както си му е реда, в оригинална опаковка - всичко точно и вече си го ползвам. Дано да не ми се налага да правя рекламации както казват други клиенти. За сега мнението ми е отлично. Да не говорим, че пред

 

Абсолютни мошеници! След направена в срок рекламация ми възстановиха само частично сумата - четат Закона както им изнася! Втори месец чакам Комисията да се произнесе! Стойте далеч!

 

12 дена по-късно поръчката ми пристигна. Имаше проблем и нулево съдействие от тяхна страна. Причината е била неразбирателство между тях и куриерът, което лично трябваше да установявам с безкраен брой мейли, обаждания и дори съобщения във Фейсбук (защото електрон на мейли не отговарят) и към тях, и към доставчика.
Въпреки, че поръчката пристигна, не мисля да оттегля жалбата към КЗП, зар

 

Първо лошо впечатление: Направих поръчка през уикенда и платих с карта. В понеделник ми се обадиха и казаха, че е свършила наличността и не могат да ми доставят продукта.

Второ лошо впечатление: Разбрахме се да анулират поръчката. В това време плащането беше в авторизация. (Блокирана сума).
Явно са анулирали поръчката, но не са анулирали плащането, защото на следващия ден вече е

 

Купувам за първи път от тук! Много съм доволен! Закупих Абсорбатор GORENJE WHC623E16X. Цената беше отлична, доставката – много бърза, продукта – в безупречно състояние! Нямам никакви забележки към качеството на обслужване. Препоръчвам магазина!

 

Исках да заменя некачествен овлажнител на въздух. Първо ми казаха, че ще намалят стойността, защото съм го пробвал, като съм налял вода. Това противоречи на твърденията им в Електрон Гаранция: "Вие отговаряте единствено за намаляване стойността на стоките вследствие на изпробването им, различно от необходимото за установяване на тяхното естество, характеристики и добро функциониране. " К

 

Магазина е с доста богат асортимент и поддържа ниски цени. Много добър екип!

 

Изобщо не съм доволен. Поръчах си зарядно с две nimh батерии на Sony, като ги помолих да не ми пращат стара стока. Изпратиха ми батерии на 9 години и половина и разбираемо зарядното не ги прие, започна да мига и го изключих. Писах на управителя, но той не ми върна отговор, предполагам е хванал мазоли от жалби и не му пука.

 

Купих тонколони на лизинг от магазина и отидох да си го получа на място в офиса им. Доволен съм от комуникацията и облусжването, дано всичко е наред и за в бъдеще.

 
Магазини

Пунктове за доставка

electron.bg(пункт за доставка)
Адрес: 1463 София, бул. Витоша 146,вх. Б, ет.3
Карта » | Упътване до адрес »
Карта
Карта
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Магазини
electron.bg
1463 София, бул. Витоша 146,вх. Б, ет.3