electron.bg

electron.bg
Име на фирмата
electron.bg
Адрес:
Имейл:
3.5
18
0
0
1
9
За фирмата
www.electron.bg е създаден през 2004 и е един от първите Български сайтове, специализиран в областта на потребителската техника. Зад него стои повече от 10 годишен опит и традиция на ф-ма "Електрон.бг" ООД.
Мнения

Оставете своето мнение за магазин electron.bg!

1
         
2
3
4

С изпращането на мнението си Вие давате съгласие Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; нататък: Pazaruvaj.com) да запази Вашия имейл адрес в качеството на администратор на данни. Повече информация за обработката на данните вижте тук.

Изпрати мнение
МНЕНИЯ СПОРЕД ОЦЕНКАТА
Оценка
 
%
64.3 %
0.0 %
0.0 %
3.6 %
32.1 %
Всички коментари

Невероятно бърза доставка коректно отношение разумни цени. Поръчах си камина MBS Happy неделя 03 ноември, 2019, в понеделник на 4 ноември човек от фирмата се свърза с мен и каза че поръчката е изпратена, и във вторник на 5 ноември ще я получа . Така и стана. Вече три седмици полвам камината отлично качество невероятна изработка здрави качествени материали са вложени в нея. Всичко е Happy

 

Бързи, коректни и на най-добрите цени за стоките, които съм пазарувала! Предлагат разнообразни артикули, които е трудно да се намерият другаде на едно място и то обичайно с отстъпка.

 

Доволен съм от покупката. Взех пречиствател за въздух Blue air 221 който навсякъде беше 750лв, а в Electron. bg имаше 10% и цената беше 675лв.

 

Магазинът предлага доста голямо разнообразие от стоки на водещи производители. Пазарува се удобно и бързо и често има добри отстъпки, от които се възползвам. Ползвал съм и сервиз на стоки , които съм закупил от там и за сега съм доволен от комуникацията във връзка с тази услуга.

 

Поръчката ми в electron. bg беше за доста голям уред, който нямах представа как ще стигне до мен. Доставката беше перфектна и в деня, за който имаше уговорка. Изцяло съм удовлетворена от обслужването, комуникацията и съдействието от страна на служителите в electron. bg.
Препоръчвам сайта не само като място, от което човек може да пазарува без притеснения, но и като място, където офер

 

За пореден път пазарува, днес сутринта пристигна поръчката, която направих в неделя вечерта.
Бързо, не мога да се оплача от обслужването. Скоро ще си направя нова поръчка .
Когато съм имала допълнителни въпроси към продуктите ми е отговаряно акуратно.
Имала съм гаранционен проблем със закупен от тях артикул - реагираха бързо , рекламацията беше отработена в законов срок.
Хубаво

 

Бързи , точни и коректни !
Препоръчвам !

 

Сайта е подвеждащ по отношение на цената на доставката - реалната цена на доставката разбрах чак след приключване на поръчката.

 

Винаги точни и коректни! Бърза доставка и качествени продукти!

 

Поръчах от Електрона перфоратор девалт. Дойде на следващия ден, както обещаха - без забележки. Момчето по телефона разбираше доста от инструменти и ми свърши суоер работа.

 
Магазини

Пунктове за доставка

electron.bg(пункт за доставка)
Адрес: 1463 София, бул. Витоша 146,вх. Б, ет.3
Карта » | Упътване до адрес »
Карта
Карта
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Магазини
electron.bg
1463 София, бул. Витоша 146,вх. Б, ет.3