electron.bg

electron.bg
Име на фирмата
electron.bg
Имейл:
3.5
5
0
0
1
2
За фирмата
www.electron.bg е създаден през 2004 и е един от първите Български сайтове, специализиран в областта на потребителската техника. Зад него стои повече от 10 годишен опит и традиция на ф-ма "ДД-М" ЕООД.
Мнения

Оставете своето мнение за магазин electron.bg!

1
         
2
3
4
Всички коментари

Купих тонколони на лизинг от магазина и отидох да си го получа на място в офиса им. Доволен съм от комуникацията и облусжването, дано всичко е наред и за в бъдеще.

 

Коректни, точни, отзивчиви и ..... Пазарувам само от тях.

 

Закупих абсорбатор на Pyramis, оказа се, че в кашона няма преходник за въздуховода, 10 пъти им звънях, вдигат рамене, не можели да ми предложат, можело на друга марка, но да си го закупя, никаква комуникация след продажбата, всичкото е само да ви излъжат и да ви метнат продукта, после оправяйте се сами, типично за България, губят ме завинаги като клиент...

 

electron.bg (преди 8 месеца)

Здравейте Стоян,
Предложени са ви два варианта. Можете да върнете аспиратора. Връщането е за наш сметка. Можете също да си купите преходник. Просто в комплекта не се съдържа преходник.
Има и още нещо, в комплекта има клапан на 150. Ако сложите върху него редуктор няма да работи клапана! Крилата на клапана не могат да се отворят нагоре ако върху него има редуктор на по-малък диаметър!
Оставаме на разположение!
Поздрави!

Абсолютно измислен търговец.
Тези нямат нищо.
Нито стока нито офис.
Kаквото и да си поръчаш ще си изгубиш времето.

 

Много добър магазин, често пазарувам от тях. Коректни бързи и на много добри цени. Дори когато е по-скъпо при тях има опция да си поискаш по ниската видяна цена и ако могат ти я дават : ) PHILIPS SC2009/00

 

Не ми хареса това, че при направена поръчка сутрин ми се обадиха чак на другия ден за да ми кажат, че след 2 дена ще ми бъде доставена пратката. или да си сменят куриера или да гледат онлайн поръчките постоянно

Стоката иначе много ми харесва, цената също
магазина е богат на артикули

 

Изключително коректни, любезно обслужване, отлични цени, бърза доставка.
По моя грешка поръчах и получих грешен модел бойлер. След обаждане и кратък разговор стоката ми беше заменена в рамките на един ден с верния модел без никакви допълнителни разходи от моя страна.
Благодаря! Спечелихте още един редовен клиент.

Желая Ви много успехи!

 

Prekrasen ekip. Kachestveni uredi i instrumenti. Vtora godina izpolzvam konvektor Dimplex i sam bezkraino dovolna. Imam namerenie da si zakupim dori i vtori. Blagodarq , badete zdravi ! !!

 
^