electron.bg

electron.bg
Име на фирмата
electron.bg
Адрес:
Имейл:
3.5
7
0
0
1
4
За фирмата
www.electron.bg е създаден през 2004 и е един от първите Български сайтове, специализиран в областта на потребителската техника. Зад него стои повече от 10 годишен опит и традиция на ф-ма "Електрон.бг" ООД.
Мнения

Оставете своето мнение за магазин electron.bg!

1
         
2
3
4

С изпращането на мнението си Вие давате съгласие Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; нататък: Pazaruvaj.com) да запази Вашия имейл адрес в качеството на администратор на данни. Повече информация за обработката на данните вижте тук.

Изпрати мнение
МНЕНИЯ СПОРЕД ОЦЕНКАТА
Оценка
 
%
58.3 %
0.0 %
0.0 %
8.3 %
33.3 %
Всички коментари

Купувам за първи път от тук! Много съм доволен! Закупих Абсорбатор GORENJE WHC623E16X. Цената беше отлична, доставката – много бърза, продукта – в безупречно състояние! Нямам никакви забележки към качеството на обслужване. Препоръчвам магазина!

 

Исках да заменя некачествен овлажнител на въздух. Първо ми казаха, че ще намалят стойността, защото съм го пробвал, като съм налял вода. Това противоречи на твърденията им в Електрон Гаранция: "Вие отговаряте единствено за намаляване стойността на стоките вследствие на изпробването им, различно от необходимото за установяване на тяхното естество, характеристики и добро функциониране. " К

 

Магазина е с доста богат асортимент и поддържа ниски цени. Много добър екип!

 

Изобщо не съм доволен. Поръчах си зарядно с две nimh батерии на Sony, като ги помолих да не ми пращат стара стока. Изпратиха ми батерии на 9 години и половина и разбираемо зарядното не ги прие, започна да мига и го изключих. Писах на управителя, но той не ми върна отговор, предполагам е хванал мазоли от жалби и не му пука.

 

Купих тонколони на лизинг от магазина и отидох да си го получа на място в офиса им. Доволен съм от комуникацията и облусжването, дано всичко е наред и за в бъдеще.

 

Коректни, точни, отзивчиви и ..... Пазарувам само от тях.

 

Закупих абсорбатор на Pyramis, оказа се, че в кашона няма преходник за въздуховода, 10 пъти им звънях, вдигат рамене, не можели да ми предложат, можело на друга марка, но да си го закупя, никаква комуникация след продажбата, всичкото е само да ви излъжат и да ви метнат продукта, после оправяйте се сами, типично за България, губят ме завинаги като клиент...

 

electron.bg (преди 1 години)

Здравейте Стоян,
Предложени са ви два варианта. Можете да върнете аспиратора. Връщането е за наш сметка. Можете също да си купите преходник. Просто в комплекта не се съдържа преходник.
Има и още нещо, в комплекта има клапан на 150. Ако сложите върху него редуктор няма да работи клапана! Крилата на клапана не могат да се отворят нагоре ако върху него има редуктор на по-малък диаметър!
Оставаме на разположение!
Поздрави!

Абсолютно измислен търговец.
Тези нямат нищо.
Нито стока нито офис.
Kаквото и да си поръчаш ще си изгубиш времето.

 

Много добър магазин, често пазарувам от тях. Коректни бързи и на много добри цени. Дори когато е по-скъпо при тях има опция да си поискаш по ниската видяна цена и ако могат ти я дават : ) PHILIPS SC2009/00

 

Не ми хареса това, че при направена поръчка сутрин ми се обадиха чак на другия ден за да ми кажат, че след 2 дена ще ми бъде доставена пратката. или да си сменят куриера или да гледат онлайн поръчките постоянно

Стоката иначе много ми харесва, цената също
магазина е богат на артикули

 
Магазини

Пунктове за доставка

electron.bg(пункт за доставка)
Адрес: 1463 София, бул. Витоша 146,вх. Б, ет.3
Карта » | Упътване до адрес »
Карта
Карта
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Магазини
electron.bg
1463 София, бул. Витоша 146,вх. Б, ет.3
^