Електронен магазин за гуми 4gumi.com

Еурокатена ЕООД
Основан през:
2006
Адрес:
4000 Пловдив, бул.България 6А (Не е пункт за доставка)
Имейл:
Тел.:
0877112631
4.5
1
1
0
0
0
За фирмата
4gumi.com е електронен магазин за продажба на автомобилни гуми от всички световни производители. Гуми които са налични както в складове в България със срок на доставка 2 работни дни, така и такива намиращи се в складове в Европа със срок на доставка до 10 работни дни. Предлагаме гуми за леки автомобили, SUV и 4х4 автомобили и лекотоварни автомобили.
Услуги предлагани на страницата
Начин на плащане: При доставка
Банков превод
На изплащане
С карта
Начин на поръчване: Онлайн магазин
Телефон
Начин на доставка: До адрес, по куриер
Получаване в офис на куриера
Мнения

Оставете своето мнение за магазин Електронен магазин за гуми 4gumi.com!

1
         
2
3
4

С изпращането на мнението си Вие давате съгласие Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; нататък: Pazaruvaj.com) да запази Вашия имейл адрес в качеството на администратор на данни. Повече информация за обработката на данните вижте тук.

Изпрати мнение
Всички коментари
клиентски коментари

Винаги съм се чудил-или българина е много взискателен разбирач или винаги търси да изнамери топлата вода отново. Защо държите толкова на Нов или Пресен ДОТ? питам и отговор не искам аз. Потребител съм като всички ви. Когато дота е пресен или нов винаги гумите ми са имали нужда от Много често балансиране. Когато купя гуми със дот поне на 12 месеца от датата на пускане , то след монтажа не

 
клиентски коментари

Излъгаха за ДОТа на гумите. По стари от 2 години са.