EuStore.BG

EuStore.BG
Име на фирмата
HEDY computers
Основан през:
2005
Адрес:
Имейл:
Тел.:
038580534
4.5
19
0
0
0
2
За фирмата
Ние сме енергичен екип с дългогодишен международен опит в онлайн продажбите. През последните години продаваме предлаганите от нас продукти предимно в България, Гърция и Румъния.

Обединихме магазините си под един покрив и това е EuStore.

Пазаруването в нашия магазин Ви гарантира да получите страхотен продукт, съпътстван с ДАНЪЧНА ФАКТУРА и гаранционна карта, които ви осигуряват 24 месеца гаранция и сервиз. Нашите цени са най-атрактивните.

Насладете се на всички удоволствия на онлайн магазин EuStore.BG

В нашия асортимент ще намерите всички актуални марки, както и много интересни и популярни модели. Екип от професионалисти следи постоянно технологиите за Вас, защото грижата за клиента е наш приоритет.
Услуги предлагани на страницата
Начин на плащане: При доставка
Банков превод
На изплащане
При получаване в магазина
Начин на поръчване: Онлайн магазин
Телефон
Начин на доставка: Получаване в магазина
До адрес, по куриер
Получаване в офис на куриера
До адрес, с фирмена логистика
Мнения

Оставете своето мнение за магазин EuStore.BG!

1
         
2
3
4

С изпращането на мнението си Вие давате съгласие Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; нататък: Pazaruvaj.com) да запази Вашия имейл адрес в качеството на администратор на данни. Повече информация за обработката на данните вижте тук.

Изпрати мнение
МНЕНИЯ СПОРЕД ОЦЕНКАТА
Оценка
 
%
90.5 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
9.5 %
Всички коментари
клиентски коментари

Поръчах телефон, на слеващия ден ми се обадиха за потвърждение. Доставката без проблем и на посочената цена. Доволна съм от обслужването, любезно и акуратно. Телефонът пристигна с фактура според описанието. Препоръчвам магазина!

 
клиентски коментари

Доставката на телефона NOKIA 6. 2 пристигна в срок, като включваше гаранционна карта и фактура. Бяха много точни! Препоръчвам и благодаря!

 
клиентски коментари

Изключително бърза доставка! На 23. 01 направих поръчка чрез сайта и на 24. 01 телефона вече беше при мен.
Препоръчвам.
P. S. Тепърва ще тествам телефона, все още нямам мнение.

 
клиентски коментари

Доставката беше бърза, но исках да върна един от артикулите. Оказа се, че вече нямам регистрация в сайта, на тел. номер даден за връзка можеш да оставиш само гласово съобщение - не можеш да се свържеш с никого... и като цяло всичките ми опити останаха напразни. Според мен това е НЕ коректна фирма и съветвам хората да НЕ поръчват от нея.

 
клиентски коментари

Бързо и коректно обслужване. Благодаря!

 
клиентски коментари

Доставката на телефона / Xiaomi MI A3/ пристигна в срок, като включваше гаранционна карта и фактура. Бяха много точни! Препоръчвам и благодаря!

 
клиентски коментари

Препоръчвам този магазин. Реагираха изключително бързо. Консултираха ме адекватно. Доволна съм от телефона/ качество-цена/. Няма да се колебая отново да пазарувам от тях.

 
клиентски коментари

Страхотни! Продукта пристигна бързо, а и цената беше реална. Препоръчвам.

 
клиентски коментари

продават азиатска стока , която няма гаранция в оторизираните сервизи в България , а при тях. Днес ги има утре ги няма не знам какво ще стане ако изчезнат. Ще трябва сам да си ремонтирам устройството за моя сметка...... ХОРА ПАЗЕТЕ СЕ! !!

 

EuStore.BG (преди 2 месеца)

Здравей Бобо, благодарим че сте наш клиент и изказвате мнението си публично.
Относно вашите претенции:
Да, продаваме азиатска стока за да покрием цялото портфолио на Samsung защото част от моделите на тази марка не се предлагат в Европа, но това не означава че европееца не трябва да полза модел А50 със 6ГБ памет или например бюджетен телефон с голяма батерия М10,М20 или да си закупи новите модели А50s,A30s,A20s,A10s два месеца по рано от пускането им в Европа, затова предлагаме модели които са Азиатска спецификация, единствено за да покрием очакванията на нашите клиенти.
Относно : днеска ги има утре ги няма фирмата е 20 години на пазара и надявам се сте получили гаранция и данъчна фактура с пратката, това според критериите на онлайн търговията в България не е честа практика, повечето фирми - онлайн търговци в нашият бранш не са регистрирани по ДДС/не ясно как, като 50000 в бранша са минимален месечен оборот/ и не плащат грам данък на държавата.
Ние стоим стабилно зад нашето име и покриваме всички гаранции на продадените от нас телефони независимо каква спецификация са.
Надявам се че съм бил полезен
Благодаря

клиентски коментари

Това е третата фирма, с която се свързах за Samsung Galaxy A30. В понеделник следобед си поръчах телефона, във вторник преди обяд ми се обадиха, за да потвърдят, че са го изпратили, а в сряда сутринта го взех. Моделът и цената с доставката бяха точно според поръчката. В Speedy имаше възможност за проверка на пратката. Телефонът беше в оригиналната кутия със силиконов калъф, слушалки и за

 
Магазини

Магазини

EuStore.BG(физически магазин)
Адрес: 6300 Хасково, кв. Орфей комплекс ТОБИ
Карта » | Упътване до адрес »
Телефон: 038580534
Карта
Карта
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Магазини
EuStore.BG
6300 Хасково, кв. Орфей комплекс ТОБИ