FreshMarket.bg

Фрешмаркет.БГ ЕООД
Основан през:
2013
Адрес:
Имейл:
Тел.:
0882126309
За фирмата
FreshMarket.bg е място в Интернет пространството, където ще намерите интересна информация за здравословния начин на живот, рецепти за природосъобразно хранене и качествени уреди за приготвяне на "жива" храна. Ние сме екип ентусиасти, вълнуващи се от здравословния стил на живот. Затова търсим най-качествените, устойчиви и най-надеждни сокоистисквачки, блендери, дехидратори, мелнички и други уреди, които ще бъдат полезни в стремежа ни към здрав живот.
Внасяме качествени сокоистисквачки в България; проверяваме чрез тестове и изпитания параметрите им; правим обективни прегледи и описваме предимствата им; подбираме ги внимателно, след което Ви ги предлагаме в онлайн магазина. Разбираме, че изборът на качествен уред не е лека задача, а и различните предимства на моделите, затруднява още повече, затова предлагаме консултация на всеки, интересуващ се от продуктите ни.
Компанията ни е представител и вносител на световни марки домашни уреди за здравословно хранене като сокоистисквачки Omega и Sana, Angel Juicer, блендери Vitamix, Blendtec и Omniblend, дехидратори Excalibur и Sedona, мелнички КоМо.
Вярваме, че с повече знания и най-добрите "помощници" в кухнята, ще успеем да подобрим живота си и ще се радваме на дълголетие и щастие в семейството. Пожелаваме на Вас, търсещите промяна, стабилно здраве и живот пълен с енергия!

Шоу рум
гр. София, ул. Чавдар Мутафов 39-Б, партер
раб.време: 9 - 18, пон.- пет.

тел.0887 844 413
е-мейл: sales@freshmarket.bg
Услуги предлагани на страницата
Начин на плащане: При доставка
Банков превод
EPay.bg
На изплащане
При получаване в магазина
С карта
Начин на поръчване: Онлайн магазин
Телефон
Имейл
Начин на доставка: Получаване в магазина
До адрес, по куриер
Получаване в офис на куриера
Мнения

Оставете своето мнение за магазин FreshMarket.bg!

1
         
2
3
4

С изпращането на мнението си Вие давате съгласие Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; нататък: Pazaruvaj.com) да запази Вашия имейл адрес в качеството на администратор на данни. Повече информация за обработката на данните вижте тук.

Изпрати мнение
Магазини

Магазини

FreshMarket.bg(физически магазин)
Адрес: 1700 София, ул. Чавдар Мутафов 39-Б
Карта » | Упътване до адрес »
Телефон: 0882126309
Работно време
понеделник 09:00 - 18:00
вторник 09:00 - 18:00
сряда 09:00 - 18:00
четвъртък 09:00 - 18:00
петък 09:00 - 18:00
събота Затворено
неделя Затворено
Карта
Карта
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Магазини
FreshMarket.bg
1700 София, ул. Чавдар Мутафов 39-Б